Letgo'da sattığım laptopu kişi iade istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cayma hakkı
Pedere sordum, eski savcı oluyor kendisi. Mahkemeye giderse başının ağrıma ihtimali varmış. Kendisi daha çok doğuda özel yetkili olarak çalıştığı ve 4-5 yıl önce emekli olduğu için bu tarz alışveriş, mağduriyet konularını pek bilmiyor ama yine de 14 gün içinde cayma hakkı olabileceğinden bahsetti alıcı adamın. Bir avukatla vs. iyice konuşup ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
Hocam cayma hakkı vs varda bu n11, gittigidiyor değil ki? arkadaş şirket olsa haklılık payı olurdu alıcının. Ama değil.

Pedere sordum, eski savcı oluyor kendisi. Mahkemeye giderse başının ağrıma ihtimali varmış. Kendisi daha çok doğuda özel yetkili olarak çalıştığı ve 4-5 yıl önce emekli olduğu için bu tarz alışveriş, mağduriyet konularını pek bilmiyor ama yine de 14 gün içinde cayma hakkı olabileceğinden bahsetti alıcı adamın. Bir avukatla vs. iyice konuşup ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
Senin şu pederin kafasını bu gidişle daha çoook ağrıtıcaz:) E ticaret hakiketen sıkıntılı olmaya başladı.

Hocam cayma hakkı vs. var da bu N11, Gittigidiyor değil ki? Arkadaş şirket olsa haklılık payı olurdu alıcının. Ama değil.
Yinede Letgo aracılığıyla satılmış bir ürün. Tarih var, saat var, kayıtlar var.

Dediğim gibi, adam 5 yıldır evinde mutlu mutlu yatıyor, emekli 🙂 Emekli olmadan önce de daha çok terör olaylarına bakıyordu doğuda. Urfa, Erzurum, Diyarbakır... O ne dediyse aynen iletmeye çalıştım. Kesin bilgi olmadığını da belirttim mesajımda.

Yinede Letgo aracılığıyla satılmış bir ürün. Tarih var, saat var, kayıtlar var.

Dediğim gibi, adam 5 yıldır evinde mutlu mutlu yatıyor, emekli 🙂 Emekli olmadan önce de daha çok terör olaylarına bakıyordu doğuda. Urfa, Erzurum, Diyarbakır... O ne dediyse aynen iletmeye çalıştım. Kesin bilgi olmadığını da belirttim mesajımda.
Yanlış anladınız hocam babanız doğru söylüyordur eminim. Ben sadece let go 2.el pazarı olduğu için değişiklik gösterilebilir diye belirtmek istedim.

Hiç bir şey yapamaz. Sen ben satarken sağlamdı dersin (ispata gerek yok) o da 4-5 gün içerisinde kendisinin bozmadığını kanıtlayamaz. İade olayına girme derim suç işlemiş olarak kabul edilmen için öncelikle onun malın senden aldığında bozuk olduğunu ispatlaması lazım delili de olmadığına göre senlik bir sorun yok

Senin için rahat mı? Gerçekten bütün sorunlarını gösterdiysen belirttiysen hiçbir sorun yok. Aradan 4 gün geçmiş hadi diyelim 2 gün geçse neyse gerçi 2 gün bile fazla da.

Zaten 2. el piyasasına bu yüzden yaklaşmıyorum çok tabi ekonomik şartlar insanları buna maruz bırakıyor. Bazen tercih etmek zorunda kalıyoruz, kalıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı