Letgo'dan alacağım ürünün güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim?

Satıcının anakartı DDR4 uyumlu değilse söylediği gibi sıkıntı yaşamış olabilir. Ürünün faturasını ibraz ediyorsa ve dediği gibi garantisi varsa, test etme imkanı da varsa alınır. İndirimleri takip edersen sıfırıda alınır 250 ye aslında.

Geçen hafta sıfırı 239tlydi İtopya'da yakında oradan toplayanlar ilanları açıp kar etmeye çalışırlar eğer güvenemiyorsanız biraz bekleyip hiç açılmamış kutulusunu bulabilirsiniz bence.

Ben 40 küsur defa alım satım yaptım. Öncellikle adama diyorsun ki "ben bunun çalıştığını görmek istiyorum, sen bunu bilgisayara bağla beni görüntülü ara çalıştığını göster" diyeceksin bu kadar tabii kasanın içini de göstersin yani şüpheci ol burada " eLl Çoğuk kötü " diyenleri umursama.

Alın buyurun cevap.

Aynı şehirdenseniz götürebiliyorsanız kasanızı getirin bazen sistemde RAM gözükür ama oyun testine girdiğiniz zaman sorun yaşarsınız şahsen kendim bilgisayarımı neredeyse ikinci el olarak Letgo sayesinde dizdim tamamen tecrübe dayanıklı.

Gidip elden ürünü alacaksın ve ürünü test ettirmek istediğini söyliceksin illaki ortak bir fikir cıkar ortaya. Satmak isterse o da yardımcı olur zaten art niyet varsa o da oyalarsa sende hiç bulaşma ona bitsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı