Letgo'ya ne oldu?

Enesleise

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2021
Mesajlar
2.517
Çözümler
15
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta gördüğünüz gibi giriyorum ilanlara bakabiliyorum fakat mesaj atamıyorum veya bana mesaj geliyor ama giremiyorum mesaja ve çok yavaş ekran kartımı satacaktım ama mesaja tıklayamıyorum bunları telefondan ve PC de de aynı.
 
Bende de öyle ilanlara bakıyorum mesaj atılmıyor. Ama kişinin profiline girdiğim zaman satıyor durumunda gözüküyor.
 
Letgo'da daha önce bir çok ürün satmaya çalıştım. Bugüne kadar abartmıyorum 200 tane mesaj gelmiştir en az. Ama sanırım hepsi Letgoya ait insan olmayan botlar. Çünkü kısa süre sonra mesaj yazmayı bırakıyorlar :) Yaklaşık 1 sene önceden sonra ilan açmayı bıraktım.
 
Ek olarak site baştan aşağıya başarısız Renault Latitude 2011 diye aratıyorum el feneri çıkıyor ocak çıkıyor? Ve çıkan ürün açıklamalarında dahi arattığım kelimeler yok düzeltilse çok başarılı olabilecek bir site fakat gerekli ilgiyi görmüyor.
 
Letgo'da daha önce birçok ürün satmaya çalıştım. Bugüne kadar abartmıyorum 200 tane mesaj gelmiştir en az. Ama sanırım hepsi Letgo'ya ait insan olmayan botlar. Çünkü kısa süre sonra mesaj yazmayı bırakıyorlar :) yaklaşık 1 sene önceden sonra ilan açmayı bıraktım.

Ben bir iki kere sattım belki pazarlığınızı beğenmemişlerdir.
 
Ben bir iki kere sattım belki pazarlığınızı beğenmemişlerdir.

Pazarlık ile alakalı değil inan ki :D Normal 2. el en düşük fiyatın altında fiyat istiyorum. Zaten çoğu almak için yazıyor, sonra yazmayı bırakıyor. Bu arada arama motoru dünya'nın en saçma olan motoruna sahip. Ekran kartı ararken karşınıza çorap bile çıkabiliyor. Ya da genel olarak aradığın model ile alakası olmayan farklı donanımlar fln...
 
Pazarlık ile alakalı değil inan ki :D normal 2. el en düşük fiyatın altında fiyat istiyorum. Zaten çoğu almak için yazıyor, sonra yazmayı bırakıyor. Bu arada arama motoru dünya'nın en saçma olan motoruna sahip. Ekran kartı ararken karşınıza çorap bile çıkabiliyor. Ya da genel olarak aradığın model ile alakası olmayan farklı donanımlar falan...

Doğrudur hocam. Arama konusunda çok haklısınız.
 

Geri
Yukarı