Lexar Thor 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL18 RAM alınır mı?

Tarik Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM
Fiyat açısından çok iyi gözüküyor. Sizce alınır mı? Eğer kötü değilse fazlasıyla F/P olabilecek bir ürün.

Marka olarak bir sıkıntı yok. Fiyat olarak alınabilir duruyor. CL18 yerine CL16 olsa daha iyi olabilirdi ama fiyat olarak 200 TL daha ucuz gibi. Karar sizin.

Satıcı durumu da meçhul aslında PttAVM pek güvenemedim ben sizin fikriniz nedir?

Yeni satıcıymış. PttAVM ile pek deneyimim yok, satıcı ile alakalı sorun çıkarsa ne olur bilmiyorum.
İçinize sinmediyse 200 lira fazla verin bunu alın:
Evet daha mantıklı gözüküyor 200TL için kumar oynamaya değmez.

Yeni satıcıymış. PttAVM ile pek deneyimim yok, satıcı ile alakalı sorun çıkarsa ne olur bilmiyorum.
İçinize sinmediyse 200 lira fazla verin bunu alın:
Peki buna da bir bakabilir misiniz hocam?

Son düzenleme:
Uzun vadede bir adet daha aynı RAM'den alıp 16x2 yapabilmek için bana daha mantıklı geliyor aslında.
Siz bilirsiniz. Attığınız linkte MHz farklı vs. demişler ama XMP açmayı bilmiyorlar mı yoksa gerçekten farklı model yolluyor da olabilirler yanlışlıkla. Amazon olduğu için iadede sorun olmaz diye düşünüyorum bir sorun çıkarsa.

Siz bilirsiniz. Attığınız linkte MHz farklı vs. demişler ama XMP açmayı bilmiyorlar mı yoksa gerçekten farklı model yolluyor da olabilirler yanlışlıkla. Amazon olduğu için iadede sorun olmaz diye düşünüyorum bir sorun çıkarsa.
Evet ürün özelliklerinde 2666 MHz yazıyor.
1717952567825.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı