LG 22MK430H-B ölü piksel sorunu

• Konuyu başlatan Feick
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.930

Feick

Kilopat
Daha fazla  
Monitör temmuz ayında alındı. Konuya gelirsek, 10 dakika önce fark ettim ölü pikseli ekranın tam ortasında, daha önce olsa fark ederdim. Yeni oluştu galiba, ölü nokta tam nedir bilmiyorum ama gözüme çarpıyor, beyaz temada siyah, siyah temada beyaz oluyor ve oldukça belirgin. Şimdi asıl soruya gelirsek, bu ölü piksel sadece ama sadece masaüstünde ve tarayıcıda takılırken var. Oyuna girince hiçbir şekilde yok, oyundayken Alt+Tab atıyorum, karşımda ölü piksel. Üstüne parmağımı koyup oyuna giriyorum, yok oluyor. Yani hiçbir şekilde oyunda gözükmüyor, bir terslik var gibi. Sorunumu anlatabilmişimdir umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 sene SAMSUNG LG servisinde çalıştım yanlış hatırlamıyorsam en az 3 ölü piksel e kadar değişim yapılmıyor belirttiğim markada ölü piksellerin enlemesine boylamasına ölçülerini alır ana servise verirdik onlar isterdi ölçüleri belirli bir standartları var internet den piksel testi yaptınmı bir video açıp hangi renklerde çıkıyor ölü piksel

Bende ASUS VG278Q monitör var ilk zamanlar bende de ölü piksel vardı üstüne bastırınca gitti 6 aydır sorunsuz kullanıyorum bazen tam ölü piksel olmamış pikseller olur üstüne bastırılarak giderelebiliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Not:İlk başta ekranın tam ortasındaydı video yu çekmeden önce sonra sağ tarafa gitti.

Hala anlamış değilim bu konu hakkında bi fikri olan varmı.
Az önce bios ekranına girdim bios ekranında gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı