Raikkonen
Hectopat
Merhaba ASUS Dual RX 580 8 GB kartımla beraber LG 22MK430H-B monitör kullanmaktayım. Monitöre ait OnScreen Control programını indirdim ve Response Time sekmesinden ilk açtığımda Faster olan tepki süresini Fastest olarak değiştirdim. Bunun sonucunda birçok farklı oyunda görüntü bozulmaları yaşadım. Hareket halindeyken görüntünün blur olması ancak sabit dururken asıl formunda gözükmesi ve genel olarak ekranda sanki her yerde belli belirsiz karıncalanma hissi başlıca sorunlar. Çevrımdışı oyunlarda eksikliğini hissetmesem de çevrimiçi FPS oyunlarında oyun zevkimi etkileyen bir faktör ve şu an mecburen en iyileştirilmiş tepki süresinde oynayamıyorum. Bu problemi yaşayan ve varsa çözümünü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. İyi günler.
Dipnot: İlk değişikliği yaptığımda birkaç gün sorunsuzca oynadım, sonrasında grafik ayarlarında bir şeyleri değiştirdim ve problem ortaya çıktı.
Dipnot: İlk değişikliği yaptığımda birkaç gün sorunsuzca oynadım, sonrasında grafik ayarlarında bir şeyleri değiştirdim ve problem ortaya çıktı.
Son düzenleyen: Moderatör: