LG 23.8" 24GN650-B vs ViewSonic 24" XG2405-2

Nereden aldınız? Parlaklık çok fazla düşüyor mu rahatsız edecek kadar. FPS oyunları oynayacağım parlaklık çok da düşük olmasa iyi olur?
Vatan'dan 1599 TL'ye almıştım. Akşamları hiç sıkıntı olmuyor ama öğlen vakti kullanınca parlaklık biraz rahatsız ediyor. İstiyorsanız ghosting sonuçları ve ışık sızması sonuçlarını filan atabilirim? 1ms modundaki parlaklık atılmıyor.

Vatan'dan 1599 TL'ye almıştım. Akşamları hiç sıkıntı olmuyor ama öğlen vakti kullanınca parlaklık biraz rahatsız ediyor. İstiyorsanız ghosting sonuçları ve ışık sızması sonuçlarını falan atabilirim? 1ms modundaki parlaklık atılmıyor.

Anladım Vatan'dan alınca sorun çıkarsa değişim yapmaları iyi olmuş. Vatan da 2500 TL sanırım alırsam oradan alacağım. Siz değişim konusunda içimi rahatlattınız.

Anladım alabilirim değişim, iade oluyor fakat siz 1700 2100 TL arası demiştiniz. Amazon'da 3000 TL
O kadar vermeye değer mi?
Fiyatına bakmamışım, o kadar etmez ama ViewSonic'te olabilecek sorunlar LG'de de olabilir. MSI veya Aoc değil ne de olsa :D.

Anladım Vatan'dan alınca sorun çıkarsa değişim yapmaları iyi olmuş. Vatan da 2500 TL sanırım alırsam oradan alacağım. Siz değişim konusunda içimi rahatlattınız.
Değişim konusu şöyle bir kere kendim bir kere vatan ile gönderdim ikisinde de değişim oldu. İkiside KVK teknik servise gönderiyor onlarda karar veriyor. Bu arada ikinci kez gönderdiğimde iade istemiştim ama edilmemişti ürün bir kez değiştiği için aklınızda olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı