LG 23MP55HQ-P vs. Asus VS239HV

Teşhir ürünü monitör almak hiç akıl karı değil, bu yüzden iyi kontrol edilmeli.

• Ekrandaki çizikler ışık altında parlayacaktır, detaylıca kontrol edilmeli.
  • Köşelerde ışık sızması var mı kontrol edilmeli.
  • Ölü piksel programları ile farklı renklerde kontrol edilmeli
  • Ekranda titreme tarzı problemler var mı bakılmalı.
Genel olarak bunlara göz atman yeterli.

Bu ekranı eski PC'mi bir tanıdığıma 400 TL ve taksitle veriyorum. Zaten şu an ekrana para veremem bu ekrana yönelmem de öncelikli neden bu oldu.
Ayrıca ekran bana ulaştıktan sonra 14 gün boyunca kargo ödemesiz ve koşulsuz iade etme hakkımda bulunuyor. Eğer kontrol etmemi istediğiniz maddelerden birini görsem hiç düşünmeden geri yollamayı düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

ve sonunda monitörüm geldi fakat monitörün kutusunda veya kitapçıklarda tepkime süresiyle ilgili bir yazı yok hatta kutu VN247 yazıyor. ekranı bilgisayarı taktım fakat kenarlar siyah görüntü ortada bunu nasıl ayarlayabilirim ve tepkime süresine nerden bakabilirim.

Dosya Ekleri

• 1378B8F6578B6703416B12BCD4A5C6D1.jpeg
    1378B8F6578B6703416B12BCD4A5C6D1.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 323
AMD bir ekran kartı kullandığınızı var sayıyorum.
Kontrol panelden aşağıdaki ayarı yapmanız gerekmekte : Yani monitör ile alakalı bir sıkıntı değil, herkesin başına gelir.

Untitled.jpg

Aynen dediğiniz gibi ayarladım fakat üründe 4 adet ölü piksel tespit ettim ve ürünü geri yolladım. Yeni gelen monitör inşallah sorunsuz olur :vaybe: Onun haricinde monitör gerçekten çok hoş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı