Hocam konu ile alakasız. Monitörden memnun musunuz? renkleri için tn panel gibi diyorlardı. İps gibi canlı doygun değil diyorlardı. Nasıl sizce. Daha önce hangi panel tipini kullanıyordunuz fark hissettiniz mi ?LG 24GL650-B askı aparatı var mıdır? Monitörün ayakları çok uzun olduğu için klavyemi ileri ittiremiyorum. Masaya sabitlenecek bir askı aparatı önerebilir misiniz?
Alo
Hocam konu ile alakasız. Monitörden memnun musunuz? Renkleri için TN panel gibi diyorlardı. IPS gibi canlı doygun değil diyorlardı. Nasıl sizce. Daha önce hangi panel tipini kullanıyordunuz fark hissettiniz mi?
Hocam zaten bu model TN panel. Sizin dediğiniz LG 24GN650-B olan IPS model.Hocam konu ile alakasız. Monitörden memnun musunuz? Renkleri için TN panel gibi diyorlardı. IPS gibi canlı doygun değil diyorlardı. Nasıl sizce. Daha önce hangi panel tipini kullanıyordunuz fark hissettiniz mi?
Eki Görüntüle 1045596Hocam zaten bu model TN panel. Sizin dediğiniz LG 24GN650-B olan IPS model.
Attığınız link boş. Bu arada @Kaslan hocam sanırım askı aparatı kullanıyordu. Belki yardımcı olabilir.
![]()
Aoc AS110D0 Mekanik Amortisörlü Tek Monitör Askı Aparatı
Aoc AS110D0 Mekanik Amortisörlü Tek Monitör Askı Aparatı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Monitör Kolu ve Standı Modelleri ve Fiyatları - n11
Monitör Kolu ve Standları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Monitör Kolu ve Standları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben AOC modelinin çift kollu ürününü kullanıyorum memnunum.
Her iki ürün kalitelidir. Tercih kullanıcıya bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.