Hayır hocam.Ayrıca bu "game mode" denilen şey kapatılabiliyor mu?
Bu "game mod" denilen şey hazır ayarlar oluyor ama bu ayarlar sadece oyun için yapıldığı için görüntünün doğallını bozuyor. Game mode hazır ayarlarının arasından birisini seç ve kendin "picture adjust" bölümünden ayarlamalar yap.Hayır hocam.
Merhabalar. Bugün LG 24GN650-B markalı bir monitör aldım fakat renk ayarları hiç içime sinmedi. Genellikle CS:GO, Steam PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Hangi görüntü ayarlarını uygulamalıyım? Şu anda kalitesiz, soluk ve keskinleştirmenin çok fazla olduğu bir görüntü almaktayım. Şu anda monitörün oyun modu FPS'de. Hangi ayarı seçip hangi özelleştirmeyi kullanmalıyım? Şimdiden yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara saygılar iyi akşamlar.
Sorunu düzeltebildiniz mi? Aynı sorun bende de var. İade etmeyi düşünüyorum monitörü.
Öyle bir sorun yoktu. İade ettim ben monitörü.Sizde de oyunlarda önerilen çözünürlük 3840*2160 olarak gözüküyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.