- Katılım
- 15 Mart 2019
- Mesajlar
- 2.386
- Çözümler
- 3
Sende sağ ol.Saolasın Sende güle güle kullan![]()
Sende sağ ol.Saolasın Sende güle güle kullan![]()
Ben 10.11.2021 tarihinde saat 2-3 gibi sipariş verdim 11.11.2021 tarihinde akşam geldi.Hocam kaç günde geliyor ben dün değil ondan önceki gün gece sipariş verdim.
Ben 10.11.2021 tarihinde saat 2-3 gibi sipariş verdim 11.11.2021 tarihinde akşam geldi.
ben de 12 senelik tft ekran acer monitörden geçeceyimO zaman bugün gelebilir. Size hayırlı olsun. Ben 17 inç, 15ms, VA panel, 10 senelik bir monitörden geçeceğim. Muhtemelen hiç bir kusurunu fark ettirmeyecek bile.![]()
Çok Çok az Sol üstten yapıyor ama çok göze batmıyor. Ayarlardan Parlaklık ile alakalı ayarı kısarsan o ışık sızması sorununu ortadan komple kaldırabilirsin.Hocam bu arada ben film izlemek ve oyun oynamak için almıştım, resimdeki gibi ışık sızması mevcut mu? Öyleyse üzer biraz.
Eki Görüntüle 1212253
Çok Çok az Sol üstten yapıyor ama çok göze batmıyor. Ayarlardan Parlaklık ile alakalı ayarı kısarsan o ışık sızması sorununu ortadan komple kaldırabilirsin.
Ya bendede var da öyle abartılacak kadar değil bendeki. Dp den hdmi'a dönüştürücü ile görüntü verebilirsin. Eğer Göz bozacak kadar yapıyorsa sızmayı değişim talep edin. Ben küçükyalıda oturuyorum. Sende yakınsan oraya gidip değişim isteyebilirsin. Benim oturdugum yere çok yakın aldıgım fırma.Hocam benim monitör geldi şimdi, DP girişi yokmuş ekran kartımda bilmiyordum, kullanamıyorum şu anlık fakat tuşundan bir bakayım diyip açtım, 4 yerde sızma var... Ölü piksel falan yok sanırım ama moralimi bozdu ya.
Aşağıda iki yukarıda iki tane var, şahsen şu anda kullandığım monitör siyahı daha güzel gösteriyor. Bir yerinde sararma gözüküyor, 4 yerinde sızma var ne yapacağım bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.