LG 24GN650-B monitörü yorumum

Pandorria

Femtopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
93
LG' nin mağazasında 24GN650-B için 2400 TL mi dediler? Ben de internette şuan satan satıcılara güvenmediğimden mağazadan almak istiyordum ama 2400 TL ise o fiyata değmez gibi geldi bana.
Şöyle hocam. Ürün ellerinde olmadığı için liste fiyatını görebiliyorlarmış sadece. İsterseniz getirtebiliriz dedi. Kampanya vs varsa geldiğinde görebiliyoruz dediler. Başka bir mağazayı daha aradım, onların hiçbirşeyden haberi yok. Telefon numaramı aldılar öğrenip döneceklerdi sözde , daha arayan soran yok. LG nin sitesinden bölgenizde bulunan LG mağazasının numarasını öğrenip sizde arayın isterseniz. Belki elinde olan bir mağaza bulabilirsek net fiyatı öğrenebiliriz.
 

Alpha345

Decapat
Katılım
25 Mart 2018
Mesajlar
641
Çözümler
1
Şöyle hocam. Ürün ellerinde olmadığı için liste fiyatını görebiliyorlarmış sadece. İsterseniz getirtebiliriz dedi. Kampanya vs varsa geldiğinde görebiliyoruz dediler. Başka bir mağazayı daha aradım, onların hiçbirşeyden haberi yok. Telefon numaramı aldılar öğrenip döneceklerdi sözde , daha arayan soran yok. LG nin sitesinden bölgenizde bulunan LG mağazasının numarasını öğrenip sizde arayın isterseniz. Belki elinde olan bir mağaza bulabilirsek net fiyatı öğrenebiliriz.
Bir gelişme olursa beni de haberdar eder misiniz?
 

sucukluselo96

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2015
Mesajlar
92
Arkadaşlar ayıplı ürünü İtopya'ya gönderdim. Şimdi ürünü garantiye gönderiyorlar 21 gün onu beklemek istemiyorum. Ürün kusurlu çıktığı için değişim yapılması gerekmiyor mu direk? Sıfır ürünün garantiye gitmesini istemiyorum.
 

tulpa91

Zeptopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
4
http://LG 24GN600-B: 24'', UltraGear, IPS, FHD, 1ms (GtG), 144Hz, F-Sync Oyuncu Monitörü https://www.amazon.com.tr/dp/B08R32RJCS/ref=cm_sw_r_cp_api_i_mf1bGb0DE16Y5?_encoding=UTF8&psc=1

Bu monitörle 24GN650-B arasında ne fark var acaba bilen var mı?
LG 24GN600-B: 24'', UltraGear, IPS, FHD, 1ms (GtG), 144Hz, F-Sync Oyuncu Monitörü: Amazon.com.tr


dostum sadece ayak farkı var 8 saattir inceliyorum gl sini gn sini muadillerini aoc 24g2u ve viewsonic 2405 diğer markaları modelleri falan kesinlikle bunu alıcam kararımı verdim satıcı kısmı ise 1760 itopya 1800 trendyol 40 daha veririm bildiğim yerden alırım sorunsuz iade edebiliyorum ama amazonda 27gl si 2076 tl kafamı karıştırmıyor değil
27gl dediğiniz hangisi hocam? 1080p ise 27” için yetersiz kalabilir 2k değildir sanırım o fiyata
Bende çok kararsızım. 24” mi 27” mi almalıyım bilemedim. Sistemim şu anda 2k için giriş seviyesi ama ileriye yönelik olsun diye 27” 2k almak istiyorum. Diğer yandan 1500-2000₺ durduk yere masraf yapmıyım 24” 1080p alayım diyorum. Diğer yandan kavisli mi düz mü, ips mi va mı . Kafam çok karışık durumda. 27” olursa 27gl83a alıcam o kafamda oturdu fakat 24” olursa ne alıcam ona da karar veremedim. 2 aydır falan araştırıyorum, piyasadaki en sorunsuz marka (monitör olarak) LG sanırım. En az şikayet LG de var . Asus Türkiye piyasasında çok tutuyor ama yabancı forumlarda pek beğenilmiyor. Görüntü kalitesi olarak güzel ama sağlam panel bulmak çok zor diyorlar. Hep hatalı çıkıyormuş yurtdışında , birde düşük fpslerde çok fazla ghosting olduğu söyleniyor.
27gl650 modeli (gittigidiyor 1975 yapmış) ile 24gn650 arası kaldım 27gl nin ne farkı var bilmiyorum 24 teki gibi griden griye 1ms mi birde 24gn de otomatik siyah ayarı falanda var 27gl nin bikaç fotosunu gördüm acayip ışık süzmesi var ve 27 ler çok büyük curved idare eder ama düzü daha büyük görünüyor bide dediğin gibi fhd olması şüpheli bu oyun monitörü 40 cm mesafeden bakıcaz piksel sayarmıyız bilemedim gerçekten aklım karıştı 200 tl fark var napıcam bilemedim ben gündüz çalışıp gece geç saatlerde oyunda takılan biriyim keşke aramızdan biri gidip 24gn ve 27gl nin foto videosunu çekse itopyaya gidip 😅
 

Pandorria

Femtopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
93
dostum sadece ayak farkı var 8 saattir inceliyorum gl sini gn sini muadillerini aoc 24g2u ve viewsonic 2405 diğer markaları modelleri falan kesinlikle bunu alıcam kararımı verdim satıcı kısmı ise 1760 itopya 1800 trendyol 40 daha veririm bildiğim yerden alırım sorunsuz iade edebiliyorum ama amazonda 27gl si 2076 tl kafamı karıştırmıyor değil

27gl650 modeli (gittigidiyor 1975 yapmış) ile 24gn650 arası kaldım 27gl nin ne farkı var bilmiyorum 24 teki gibi griden griye 1ms mi birde 24gn de otomatik siyah ayarı falanda var 27gl nin bikaç fotosunu gördüm acayip ışık süzmesi var ve 27 ler çok büyük curved idare eder ama düzü daha büyük görünüyor bide dediğin gibi fhd olması şüpheli bu oyun monitörü 40 cm mesafeden bakıcaz piksel sayarmıyız bilemedim gerçekten aklım karıştı 200 tl fark var napıcam bilemedim ben gündüz çalışıp gece geç saatlerde oyunda takılan biriyim keşke aramızdan biri gidip 24gn ve 27gl nin foto videosunu çekse itopyaya gidip 😅
Bende sanırım bu modeli alıcam (24gn650-B) gitti gidiyorda 1700₺ şu anda. Bir sıkıntı çıkarsa iade süreci nasıl oluyor gittigidiyorda daha önce yaşayan var mı? Veya başka bir siteden mi alayım? Keşke Amazon’da da satılsa ama yok ne yazıkki :(
 

Mos97tr

Zeptopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
29
Dostum sadece ayak farkı var 8 saattir inceliyorum glsini gnsini muadillerini AOC 24G2U ve ViewSonic 2405 diğer markaları modelleri falan kesinlikle bunu alacağım kararımı verdim satıcı kısmı ise 1760 İtopya 1800 Trendyol 40 daha veririm bildiğim yerden alırım sorunsuz iade edebiliyorum ama Amazon'da 27gl si 2076 TL kafamı karıştırmıyor değil ama bence bu ben çok FPS oynuyorum 27 olursa hakimde olamam sanırım ekrana emin değilim.
Evet, 27 inc gerçekten curved felan olmadıkça fazla büyük geliyor. Yazılar küçük gibi ...
 

Kaslan

Decapat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
471
Makaleler
1
Ben GittiGidiyor'dan aldım bugün geldi monitör hiçbir sıkıntısı yok az biraz ışık sızması var sağ altta ve sağ üst ortalarda.
Monitörün standının, sağa sola hareket kabiliyeti var mı? Bir yorumda olmadığını yazmışlar ama bana mantıklı gelmedi.
 
KS
Mustafa1992

Mustafa1992

Femtopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
87
Alın aldırın monitör parasına göre süper, sadece internet üzerindeki satıcılara dikkat edin 100 TL fazla verin sağlam siteden ve muhattab bulabileceğiniz yerden alın selametle 🖐
 
Yukarı