LG 24GN650-B vs ViewSonic XG2405

tolkien

Megapat
Merhabalar, Başlıkta belirttiğim iki monitörden hangisini tercih etmeliyim?

LG bana göre daha iyi fakat satıcısının gamersarena ve İtopya olması tedirgin ediyor. Bir de LG monitörde sararma var diyorlar, bundan dolayı da bir tedirginlik yaşıyorum.
ViewSonic monitör için yırtılma sorunu var diyenler de var. Bu monitörün satıcısının Hepsiburada olması ölü piksel, ışık sızması gibi sıkıntılar çıkması durumunda kolay iade edilebilir kılıyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paran çok varsa ikisinden de birer tane sipariş ver, sıkıntı çıkanı iade edersin; eğer ikisinde de çıkmazsa daha çok beğendiğin kalır diğerini iade edersin. Paran çok yoksa ucuz olanı al. İkisinin de özellikleri neredeyse aynı.

Şimdi gördüm, arada fiyat farkı biraz var. XG2405 al derim. İade/Değişim sürecinde sıkıntı çıkmaz umarım.

Merhabalar, Başlıkta belirttiğim iki monitörden hangisini tercih etmeliyim?

LG bana göre daha iyi fakat satıcısının gamersarena ve İtopya olması tedirgin ediyor. Bir de LG monitörde sararma var diyorlar, bundan dolayı da bir tedirginlik yaşıyorum.
ViewSonic monitör için yırtılma sorunu var diyenler de var. Bu monitörün satıcısının Hepsiburada olması ölü piksel, ışık sızması gibi sıkıntılar çıkması durumunda kolay iade edilebilir kılıyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?
LG 24GN650-B

Paran çok varsa ikisinden de birer tane sipariş ver, sıkıntı çıkanı iade edersin; eğer ikisinde de çıkmazsa daha çok beğendiğin kalır diğerini iade edersin. Paran çok yoksa ucuz olanı al. İkisinin de özellikleri neredeyse aynı.

Şimdi gördüm, arada fiyat farkı biraz var. XG2405 al derim. İade/Değişim sürecinde sıkıntı çıkmaz umarım.
İkisinden de alamam tabii ki. BenQ Zowie XL2411K adlı monitörü de beğendim TN panel olmasına rağmen güzel bir monitör ve sorunsuz gibi duruyor.

Satıcıları kötü olmasa düşünmeden sipariş verecektim. Bir de herkes yandan bakınca sararma var diyor bu monitörle alakalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı