LG 27GN800-B IPS glow

Nauluss

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
80
Bu monitörü yeni aldım fakat IPS glow testi yaparken gözüme birazcık battı. Sonrasında bir şey olmaz dedim ama IPS Glow'u normal ışık sızmasından ayırt etmek için bakış açımızı değiştirmek gerekiyormuş. Sağa sola bakayım derken sağdan monitöre bakınca resmen siyah ekran beyaz bir hale bürünüyor parlamadan. Yani kısacası ne kadar sağdan bakarsam ekran o kadar parlıyor. Normalde kullanacaktım ama sağdan bakan biri ekranı göremiyor (karanlık renklerde). N11'den aldım ürünü, sizce iade etmem gerekir mi?
Ürün elime dün geçti, direkt LG servisine götürdüm. Onlar normal olduğunu söylediler ama monitörü bağlayıp bakmadılar. Sadece gitmeden önce WhatsApp'tan fotoğraf ve video istemişlerdi.
Çoğu IPS monitörde bu kaçınılmazmış ama iade edip yenisi alayım, daha az çıkar diye düşünüyorum.

111.jpg


222.jpg


333.jpg


444.jpg
 
Tam olarak iki monitörün farklılıklarında sizin önerdiğiniz monitör daha iyi de mi? Bir de 800-b nin iyi olduğu önerdiğinizde olmayan şeyler nelerdir acaba? Çünkü değişim talep edeceğim daha az miktarda glow olursa kabul ederim diye düşünüyorum cidden uğraşmaya değecekse dediğiniz GL83A monitörünü almaya çalışacağım öbür türlü cidden yoruldum artık monitör konusunda. Kısacası uğraşmaya değer mi videolara baktım önerdiğiniz monitörde de glow problemleri mevcut.
800-b'nin özellikleri GL83A'ya göre çok daha düşük. Kötü değil ama o fiyata daha iyi alternatifler var.
 
Öncelikle lg servise verdim ve bunun sıkıntı olmadığını her ips panelde olduğunu söylediler uzun uzun anlattılar. Monitörde bir sıkıntı olmadığını vesayre gibi şeyler söylediler. Bu sebepten dolayı LG ye yollanırsa bunun için mi yollandı denilir dedi servis. Sizce yollattırayım mı ? IPS Glow bende fazlamı yani kenardan bakınca koyu tonlar cidden parlıyor.
 
Son düzenleme:
Öncelikle lg servise verdim ve bunun sıkıntı olmadığını her IPS panelde olduğunu söylediler uzun uzun anlattılar. Monitörde bir sıkıntı olmadığını vesayre gibi şeyler söylediler. Bu sebepten dolayı LG ye yollanırsa bunun için mi yollandı denilir dedi servis. Sizce yollattırayım mı ? IPS Glow bende fazlamı yani kenardan bakınca koyu tonlar cidden parlıyor.
Monitörün kendisi sorunlu. İade etmeye çalışın. Almazlarsa geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı