Başta internetten önerdim mağazaya bakacağım dedi ben de öyle deyince bildiğimden söyledim onlara inanma diye gitti işte aradı beni böyle böyleymiş diye internette daha iyisi var dedim attım yine anlatamadım aynı mağaza sorumlusu gibi diyor bu 27 inç bu 165 hz şöyle böyle. Anlatamadım kısacası.
Katılıyorum bende de G24F-2 var hatta ama 24 inç atsam diyecek bu 27 inç daha iyi işte 27 inç olarak G2722HS attım umarım LG olanı almamıştır.
Her monitör modelinde sorun çıkabilme ihtimali vardır, elektronikte bu olay şans işi. Fakat hem 27 inc monitör için 1080p bana kalırsa kötü çünkü pikselleşmeye sebep oluyor, hem de günümüzde IPS paneller var iken VA panel alması kötü. Ghosting problemleri yaşaması muhtemel.
Her monitör modelinde sorun çıkabilme ihtimali vardır, elektronikte bu olay şans işi. Fakat hem 27 inc monitör için 1080p bana kalırsa kötü çünkü pikselleşmeye sebep oluyor, hem de günümüzde IPS paneller var iken VA panel alması kötü. Ghosting problemleri yaşaması muhtemel.
@Liberteen anlatamadım sanırım. Sen olsan LG marka VA panel, bol bol sorun çıkaran bir monitör mü alırsın, yoksa Dell veya AOC marka IPS panel hiçbir sorunu olmayan monitör mü alırsın? Beğenmedim atmakla olmaz nedenini açıklamalısın.
UltraGear 27GQ50F-B 27" 165hz, 1ms VA MBR AMD Radeon Freesy Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!