LG 34UM58-P 34'' IPS 21:9 vs AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz

İhtiyaçlarıma göre hangisini almalıyım ?

• 2560x1080 34 inç 21/9

Oy: 6 35,3%
  • 2560x1440 32 inç 16/9

Oy: 11 64,7%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Son durum nedir?
Ceza almışım bir haftadır cevap yazamıyorum konulara :)
Kredi kartının aylık dönemini bekliyorum, yarın sabah sipariş vereceğim. Umarım 2-3 Gün içinde de inceleme konusu açmış olurum. AOC sipariş edeceğim.
Ekranımı zaman zaman 16:9 zaman zaman 21:9 kullanan birisi olarak kenar boşluklarından tamamen kaçmamın imkanı olmadığı için "en büyük ekran en küçük çerçeve" benim için en iyisidir mantığıyla yaklaşıyorum.

Sonra panel kalitesi, sonra çözünürlük sonra da tazeleme oranı geliyor sıralamada.

Şu anda 49" televizyonumda oyunları 21:9 oynuyorum, masaüstünü 16:9 kullanıyorum. Eski bir oyun olduğu zaman 4:3 veya 16:9'a geri dönüyorum. Film izlerken o kendisi zaten 21:9'a dönüyor. Önemli olan hepsine yetecek alan olması. 16:9 iken 49" olan TV 21:9'da da 46" civarında oluyor.

Ancak iş monitöre gelince, TV'a nazaran çok daha yakın oturduğumuz için 21:9 bir ekran alınacaksa hem en büyüğü hem de kavisli olması daha doğrudur diye düşünüyorum.
34 İnç iyi bir boyut ancak ekran kavisli değil o yüzden hiç sıcak bakmadım. AOC alacağım umarım yarın.

Kredi kartının aylık dönemini bekliyorum, yarın sabah sipariş vereceğim. Umarım 2-3 Gün içinde de inceleme konusu açmış olurum. AOC sipariş edeceğim.

34 İnç iyi bir boyut ancak ekran kavisli değil o yüzden hiç sıcak bakmadım. AOC alacağım umarım yarın.
2 haftadır kullanıyorum ve imzamdaki sistemde PUBG yi 2K'da düşük ayarda çok rahat oynuyorum. Eskisine göre rahat kill alıyorum. Memnun kalacaksın ve şimdiye kadar neden 32" kullanmamışım diyeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftadır kullanıyorum ve imzamdaki sistemde PUBG yi 2K'da düşük ayarda çok rahat oynuyorum. Eskisine göre rahat kill alıyorum. Memnun kalacaksın ve şimdiye kadar neden 32" kullanmamışım diyeceksin.
Monitörü aldım ancak çalışmıyor...
Kurulumunu nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Çalışmıyor derken tam olarak sorun nedir?
Biraz daha açıklayabilir misin?

Monitörün güç ışığı yanmiyor mi?
AOC yazısını görmeniz lazım.
Güç ışığı yanmıyor, tepki bile vermiyor.
Görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına takmalısınız. Basit ama çok sık yapılan bir hatadır, hatırlatmak istedim.
Yok ustam, monitör açılmıyor bile. Kutuya paketledim aklıma yatmadı tekrar çıkarıp deneyeceğim birazdan.
Tekrar kurdum ancak yine çalışmadı, değişim talebi açtım.

Son düzenleme:
O zaman geçmiş olsun.
Her ne kadar garantiden değişecek olsa da üzüldüm doğrusu, insan bir an önce kullanmak istiyor, heyecan oluyor.
Yenisi en kısa sürede gelir inşallah.
Ürünü direk değiştirmezler mi? Sonuçta kullanmadım bile servise mi yollarlar?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı