mk148a
Megapat
Arkadaşlar LG A515-K.AC5BT modelli laptop kullanıcısıyım. Laptopu ikinci el aldım ve ikinci nesin i5 2410m işlemciye sahip. Sormak istediğim konu başka bilgisayarlarda gördüğüm ikinci nesil i5 işlemcilerin intel hd entegre grafik kartıyla gelmesi ve otomatik olarak sistemin görmesi, fakat benim sistemimde hiç bir şekilde ekran kartını yükleyemedim, açıkcası aygıt yöneticisindede yok ve yeni donanım bulundu gibi bir uyarıda vermiyor. Unutmadan yazayım sistemde nVidia gt 520m harici ekran kartı var, fakat optimus teknolojisiyle intel+nvidia olarak kullanmak isterdim. Bunu düzeltmem mümkünmdür, yada problem nedir? Bios olarak son güncellemeleri yükledim.
İkinci soru olarak sistemin ısınmasından dolayı rahatsızım, harici soğutucusuz Dota 2 gibi bir oyunda 80-90 derecelere çıkan sıcaklıklarla baş etmekteyim, fakat şuan inca 269x ile bunun biraz üstesinden geldim. Muhtemel problem fanın giriş ve çıkışlarının toz ile kapanmasıdır bence. Fakat kasayı 3 kere denememe rağmen hiç bir şekilde açamadım, biryerlerde klipsleri olmalı ve zorlayarak kırmakda istemedim. Daha önce bu modeli kullanan arkadaşlar varsa iki sorumada cevap verirlerse çok sevinirim, iyi forumlar.
Aida64 ile baktığımda etkin dğeil görünüyor. Nasıl etkinleştiririm?
İkinci soru olarak sistemin ısınmasından dolayı rahatsızım, harici soğutucusuz Dota 2 gibi bir oyunda 80-90 derecelere çıkan sıcaklıklarla baş etmekteyim, fakat şuan inca 269x ile bunun biraz üstesinden geldim. Muhtemel problem fanın giriş ve çıkışlarının toz ile kapanmasıdır bence. Fakat kasayı 3 kere denememe rağmen hiç bir şekilde açamadım, biryerlerde klipsleri olmalı ve zorlayarak kırmakda istemedim. Daha önce bu modeli kullanan arkadaşlar varsa iki sorumada cevap verirlerse çok sevinirim, iyi forumlar.
Aida64 ile baktığımda etkin dğeil görünüyor. Nasıl etkinleştiririm?

Son düzenleyen: Moderatör: