LG, Akıllı Telefon Pazarından Çekilebileceğini Açıkladı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.869
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
LG akıllı telefon

Piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlar ile beklentileri bir türlü karşılayamayan LG, akıllı telefon pazarından çekilebileceğini açıkladı. Uzun yıllardır akıllı telefon pazarında boy gösteren LG, bildiğiniz gibi piyasaya sürmüş olduğu son akıllı telefon modelleri ile bir türlü beklentileri karşılayamadı. Bu doğrultuda ise sürekli olarak her yıl zarar eden LG, akıllı telefon pazarından çekilmeyi düşündüğünü açıkladı. Son […]

Devamı: LG, Akıllı Telefon Pazarından Çekilebileceğini Açıkladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Kendi ayaklarına sıktılar. G2 modelinden sonra adam akıllı telefon üretemediler. Bu modelden sonra kronik sorunlu amiral gemileriyle nam saldılar. Eski bir G2 kullanıcısı olarak LG'nin telefon piyasasından yok olmasına üzüldüm. Kamera, ekran, arayüz stabilitesi olarak iyi bir markaydı, yazık oldu.
 
Aslında fiyatına göre çok güzel telefonlar sunmuşlardı kullanıcılara. Kronik sıkıntılar boy göstermeye başladı. 4-5 sene sonra cihazlar kullanılamaz hale geliyordu. İnsanlar arasında dedikodu olmaya başladı: 'LG'nin telefonları bozuluyormuş baksanıza.' falan. Hiçkimse fiyatına göre sunduklarından bahsetmiyordu. Samsung'un 2 sene sonra yavaşlayan ve hiçbir işi düzgün halledemediğiniz telefonları 'Aaa bakın Samsung telefon ne kadar uzun dayandı.' tarzında düşünceler hakim oldu. Keşke 4-5 sene boyunca krallar gibi kullandığınız LG telefonlara çamur atmasaydınız.
 
G2'den sonra iyi gitmedi işler. Aslında G2'de sıkıntılıydı. LG telefon üretmeyi bilmiyor. Bırakması iyi oldu. G2, G3, G4 bunların hepsinde Wifi, Bluetooth, Şebeke sorunu var. Bir gün kalkıyorsunuz alıyorsunuz telefonu elinize, Wi-Fi çalışmıyor. Kusura bakma LG efendi sen bunları yaşatırsan kimse de gelip senden bidaha telefon filan almaz.
 
LG G2 ve diğer modellerde bazı sorunları kabul edip ücretsiz onarıma gitseydi hala satışa devam ederdi.

G2 kullanırken sorun yaşamadım, özellikle ekran, batarya ve OIS olması beni acayip tatmin ediyordu. Kullandığım en keyifli Android telefon olabilir.

Sonra belirli partilerde ekran sararması, anakart yanması ve şebeke sorunu ortaya çıktı. Sahip çıkmadı. Tamiri için deli paralar istendi.

Çoğu kişi o parayı vermek yerine yeni telefon 2. taksitini ödemeyi tercih etti ve LG'ye tövbe etti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı