LG, Akıllı Telefon Pazarından Çekilebileceğini Açıkladı

G2 kullanırken sorun yaşamadım, özellikle ekran, batarya ve OIS olması beni acayip tatmin ediyordu. Kullandığım en keyifli Android telefon olabilir.
Aynen. Ekran, batarya, kamera ve arayüz olarakta çok stabil bir telefondu. Bozulana kadar kullanmaya devam ettim. Benimde en keyif aldığım cihazdı. Bende de herhangi bir sorunu yoktu, 2.5 yıldan sonra dokunmatik sorunu ve batarya problemi oldu, elimden çıkarmak zorunda kaldım telefonu.
 
Hayırlı olsun, TV'ye daha çok önem verirler artık.
 
Her modelinde kronik sorun vardı. Muhtemelen en az kronik sorunlu modeli G2 fakat onda bile sorunlar vardı. G3'te kasa çatlamaları, G4'te kapanmalar, G4 Beat için ses tuşlarının bozulması, G5 için panel sorunları... Böyle böyle gitti. E tabi günümüzde daha performanslı Samsung, Xiaomi varken neden gidip LG alayım? Zaten diğer markalar seri üretim gibi yılda 20'den fazla telefon çıkarırken LG az model ile çok satış hedeflemeye çalıştı.
 
Her marka her alanda çok iyi işler yapacak veya mutlaka her alanda da başarılı olacak diye bir kural bulunmuyor, oyunu kuralına (android pazarına) uygun oynayanlar iyi kazanıyor, iyi oynamayanlar hüsrana uğrayıp bu pazardan çekilmek zorunda kalıyor. LCD TV, monitör/TV ve monitör olarak LG markası bu konuda iyice markalaşmış ve tüketici elektroniğine iyice yerleşmiş iyi markadır. Evde telefon dışında bu alanlarda sürekli bu markayı tercih edenlerdenim. Başarılı olduğu bu sektörlerdeki ürün yelpazesini, ürün kalitesini daha da artırıp telefon pazarındaki bu eksikliğini, bu alanda çok başarılı olamamasını (veya daha başarısız satış politikasını) bir şekliyle kolayca telafi ederek kapatabilir, çünkü LG çok büyük teknoloji markasıdır. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı