Lg g pad 8.3

ilkercem9

Hectopat
Daha fazla  
merhaba, Lg g pad almayı düşünüyorum ozellikleri, lg kalitesi tatmin edici geldi ama yine de kullanan, deneyimleme şansı elde etmiş arkadaşlar var ise yorumlarını almak istiyorum. teşekkürler.

Tablette android önermiyorum şahsen. Güncelleme sıkıntıları, zaman içinde kasmalar, donmalar, vs. Eğer imkânın varsa İPad mini alabilirsin. Ama bütçem fazla değil dersen g pad de iş görecektir. ;)

Hocam LG markasını aklından çıkar tablet konusunda. Hatta gerekirse android alma. Zamanında en iyi tabletini almıştım.(LG Optimus Pad V901) Sağolsunlar o kadar reklam yaptılar, cebimden 1.500TL'mi aldılar fakat yaklaşık 1 yıl sonra ürünün üretimi durduruldu ve maalesef ki Android 3.0 olarak kaldı. Kaç defa teknik servis ile iletişime geçtim, her türlü bela ile uğraştım fakat yok, tablet kaldı böyle 3.0 olarak. LG markasını tabletten silin yani, onu diyeyim. Teknik servis desteği sıfır.

yorumlar için tesekkurler, lg değişti gibi geliyor açıkçası guncelleme desteği konusunda. misal g pad 4.2 çıkmış ve kitkati almış muhtemelen L de gelecektir zaten ötesini kimse vermez :D ama bu fiyat bandında pahaliya kaçmayan farklı tablet onerilerinize de alabilirim illa lg olacak diye bir seyim yok. teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı