LG G2 Aşırı Isınma

Revolver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum LG G2 16 GB versiyonu. Android 5.0.2 güncelleştirmesi mevcut. Telefonu 6 aydır kullanıyorum ilk başlarda böyle yapmıyordu fakat 5.0.2'den sonra boşta CPU sıcaklığı 52 dereceyi görüyor.

Telefonla oyun oynayan biri değilim müzik dinler, mesajlaşırım. Swiftkey kullanıyorum, klavye arama çubuğuna tıkladıktan 3-4 saniye sonra anca geliyor. Ekranın üzerinde tarayıcı açıkken abartı bir sıcaklık var, video izlerken üzerinde yumurta kırsan pişer derecesinde ısınıyor telefon. Dediğim gibi ilk başlarda böyle yapmıyordu, telefonu asla aşırı yük bindirecek işlemler için kullanmam, oyun oynamam, tarayıcı-facebook-messenger vb. kullanırken arka plan programlarını kapatırım. Android güncellemesi yaptıktan sonra telefona Hard Reset attım fakat sorun devam ediyor. Bu derece ısınması normal bişey mi çünkü telefon yeni sayılır, ne yapmam gerekiyor? Garantisi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havalar çok ısınmadan önce de ısınıyordu telefonum, havalar ısınsa bile bariz derecede oluşan takılmalar, yavaşlamalar beni rahatsız ediyor. Çoğu yerde "High Temp Prop" ayarını açmam gerektiğini söylüyor. Bunun telefonuma bir zararı olur mu, gerçekten işe yarar mı?

Aklına takılıyorsa garantiye gönder. 52 dereceyi evde mi ölçtün? Zira bana da fazla geldi boştaki sıcaklık için.

Bende G3 Var Boşta 60 kullanırken 80 sarjda iken kullanırsam 90 a kadar çıkıyor bende kapağı falan çıkartıyorum ekranı kapatıyorum geçiyor benimki genelde ekrandan oluyordu filtre uygulamaları yararlı oluyor servise göndermek istemiyorsan ve ekrandan kaynaklıysa.

Havalar çok ısınmadan önce de ısınıyordu telefonum, havalar ısınsa bile bariz derecede oluşan takılmalar, yavaşlamalar beni rahatsız ediyor. Çoğu yerde "High Temp Prop" ayarını açmam gerektiğini söylüyor. Bunun telefonuma bir zararı olur mu, gerçekten işe yarar mı?
G2 lerin genel olarak ısınma problemi var. Havalarında ısınmasıyla bu iyice fark edilir olmuş olabilir. Isınmadan dolayıda ciddi performans kaybı yaşıyor eski telefonum G2 idi. Tavsiyem telefonu mümkün olduğunca serin tutmanız tabi bu yaz günlerinde mümkün degil sürekli telefonla meşkulseniz. Öte yandan sürekli ısıdan dolayı IPS ekranda sararma olabiliyor benim telefonumda olduğu gibi. Bu yönde LG garanti servisleri sorun çıkartmıyor. Bir kaç gün içerisinde IPS paneli üst kasayla beraber değiştirip teslim ediyor.
Bunu anlatma gereği duydum çünkü ileride yaşayacağınız muhtemel sorunlar içerisinde olacaktır.
High Temp Prob hakkında bilğim yok malesef.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı