LG G2 D802 Camı kırıldı

Olayı 200 liradan kapatabilmişsin, bu da önemli. Dokunmatik konusunda sıkıntın yoksa iyi yinede.
Ancak şuan benim telefonumdaki orjinal ekran ile aynı olmadığını garantisini verebilirim sana.
Orjinal kelimesini herkes kullanır, Çin'den koli dolusu getirtilir ve orjinal adı altında satılır bunlar :)
Sorduğunda verdikleri cevap elbette orjinal olacaktır :)

O ekranlarla ben de haşır neşir oldum, ondan söylüyorum yani. İnşallah bir sıkıntı yaşatmaz.

Olayı 200 liradan kapatabilmişsin, bu da önemli. Dokunmatik konusunda sıkıntın yoksa iyi yinede.
Ancak şuan benim telefonumdaki orjinal ekran ile aynı olmadığını garantisini verebilirim sana.
Orjinal kelimesini herkes kullanır, Çin'den koli dolusu getirtilir ve orjinal adı altında satılır bunlar :)
Sorduğunda verdikleri cevap elbette orjinal olacaktır :)

O ekranlarla ben de haşır neşir oldum, ondan söylüyorum yani. İnşallah bir sıkıntı yaşatmaz.
G2 çok güzel ama narin bir cihaz. Acaba şu ekrana takılan darbe emici camlar işe yarıyor mu ?

Darbe emici çerçeveden gelen hasarları engelleyemiyor ki :) Telefon da zaten ağırlık merkezi yüzünden hep dik yere düşüyor. Korumak istiyorsan armor zırh ve darbe koruyucu kullanacaksın.

Ben hiçbir ekran koruyucu veya kılıf kullanmıyorum. Ekranın o güzel dokusunu her dokunuşumda hissediyorum.
Zaten çizildiği falan da yok, gayet temiz kullanıyorum bir süredir.

Telefon mu tutuyorsun yoksa taş mı, farkı hissediyor olmamız gerekir. Ben telefon tuttuğumu hissetmek istiyorum. Bu bana 450 liraya mal oldu ama hala doğru bildiğimi okuyorum.
Hiçbir güç kılıf - koruyucu taktıramaz bana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı