LG G2 Durdu Ne Yazık ki, App Hatası

20A romu olça eski diyebilirim :) Tek sorununuz keşke bu olsa, iyi bir yazılıma geçerseniz telefondan çok daha verim alabilirsiniz.
En azından 20C stock romu geçmeniz hayrınıza olur. Servise yollarsanız ücretsiz yapılır bu işlem.
Root falan yapmayın, sonra işin içinden çıkamıyorsunuz ben gibi :)

Yinede arada bir hata alabilirsiniz, yeni rom atmak kesin çözüm değildir.

Aynı sorun bende de son yazılım güncellemesi ile başladı. Yeni güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum.
D80220c-SEA-XX versiyon. Ekranı uyandırınca dahi bu hatayı alıyorum. Durdu ...E-posta... şeklinde

20A romu olça eski diyebilirim :) Tek sorununuz keşke bu olsa, iyi bir yazılıma geçerseniz telefondan çok daha verim alabilirsiniz.
En azından 20C stock romu geçmeniz hayrınıza olur. Servise yollarsanız ücretsiz yapılır bu işlem.
Root falan yapmayın, sonra işin içinden çıkamıyorsunuz ben gibi :)

Yinede arada bir hata alabilirsiniz, yeni rom atmak kesin çözüm değildir.
ROM un eski olmasının başka ne gibi dezavantajları olabilir ?

Yeni yazılımlar ile beraber, eski yazılımlardaki eksiklikler giderilir, yenilikler gelir.
Kamera performansından tut batarya performansına kadar direkt olarak etki edebilir.

Yeni yazılımlar ile beraber, eski yazılımlardaki eksiklikler giderilir, yenilikler gelir.
Kamera performansından tut batarya performansına kadar direkt olarak etki edebilir.
Peki sizde ne kadar sıklıkla ve hangi uygulamalarda çıkıyor bu hata ?

Her türlü uygulamada çıkabiliyor, günde 1 defa falan gelebiliyor.
Açacağım uygulamaya tekrar tıklayıp giriyorum, sorun yok benim için.

Ayni hata bendede oluyor fakat daha cok yukledigim apklarda oluyor yukledigim apklarin %90 i9nde bu problemle karsılasıorum ornegin

Dosya Ekleri

• 2014-10-12-08-04-06.png
    2014-10-12-08-04-06.png
    293 KB · Görüntüleme: 642
Zaten cihaza güncelleme gelmiş farkında değilmişim :D Az önce güncelleme merkezine girdiğimde fark ettim ve yazılımı güncelledim. Şu an 20c romu yüklü. İyi bari servise vermeye gerek kalmadı. Yalnız güncelledikten sonra menüdeki uygulama sayısının azaldığını fark ettim menüde 1 uygulama eksik :D Yukarıdaki arkadaş son yazılım güncellemesinden sonra oldu demiş. Umarım hata daha fazla çıkmaya başlamaz güncellediğimden dolayı.
sG6Ukn1.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı