LG G2 Durdu Ne Yazık ki, App Hatası

Nasıl atacağım bu ROM'u?
Roma gerek yok. Lg Mobile Support Tool programını indirin. Cihazı bağlayın. program cihazı görünce sağ üstteki seçenekler kısmında yükseltme hatalarını geri yükle seçeneği var. Buna tıklayın ve bekleyin. Biraz uzun sürecek panik yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roma gerek yok. Lg Mobile Support Tool programını indirin. Cihazı bağlayın. program cihazı görünce sağ üstteki seçenekler kısmında yükseltme hatalarını geri yükle seçeneği var. Buna tıklayın ve bekleyin. Biraz uzun sürecek panik yapmayın.
Bunu yapınca cihazımdaki veriler silinmiyor değil mi ?

Arada ben de alıyorum bi hatayı, tekrar deneyince düzeliyor sonuçta :)
İade falan edemezsiniz, zaten belirli bir süre geçmiş.

Şuan kullandığınız rom hangisi?
Ayarlardan bakar mısın?

Arada ben de alıyorum bi hatayı, tekrar deneyince düzeliyor sonuçta :)
İade falan edemezsiniz, zaten belirli bir süre geçmiş.

Şuan kullandığınız rom hangisi?
Ayarlardan bakar mısın?
ROM' u hiç değiştirmedim ben aldığım gibi kullanıyorum stock rom yani

Stock rom dediğimiz yazılım tek bir tane değildir. LG'nin çıkardığı güncel veya güncel olmayan onlarca rom vardır.
Ayarlar<Genel<Telefon Hakkında<Yazılım Bilgileri<Program Versiyonu kısmında yazan bilgiyi paylaşır mısın?

Ayrıca farklı stock rom kurma çabalarına girmeyin, bir çözüm değil.
Bu hatayı hangi programda ve hangi sıklıkla alıyorsunuz? Kafaya takılacak bir şey değil, arada oluyor bizlere de.
En basitinden klavye çalışmayı durdurabiliyor, tekrarlayınca çalışıyor neticede :)

Stock rom dediğimiz yazılım tek bir tane değildir. LG'nin çıkardığı güncel veya güncel olmayan onlarca rom vardır.
Ayarlar<Genel<Telefon Hakkında<Yazılım Bilgileri<Program Versiyonu kısmında yazan bilgiyi paylaşır mısın?

Ayrıca farklı stock rom kurma çabalarına girmeyin, bir çözüm değil.
Bu hatayı hangi programda ve hangi sıklıkla alıyorsunuz? Kafaya takılacak bir şey değil, arada oluyor bizlere de.
En basitinden klavye çalışmayı durdurabiliyor, tekrarlayınca çalışıyor neticede :)
Değişiyor. Sadece tek bir uygulamada çıkmıyor bu hata. Bazen uygulamadayken çıkıyor bazen de daha uygulama açılmadan çıkıyor. Yaklaşık olarak tahminen 4 5 günde bir alıyorum bu hatayı.
ICyHMZW.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı