LG G2 ekran değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir bilgisayarcı tanıdığın beni bu konu hakkında bilgilendirmişti.Galiba ekranının bombeli olması ve bunu zor kılması, daha doğrusu işin hassasiyeti ve ekranın malzeme kalitesi yüzünden bu kadar yüksek fiyata değişim yapıyorlar.Diğer telefonlarda ortalama 100 - 120 TL arası değiştiğini bizzat biliyorum.En iyisi senin açından Servis'e vermek olacaktır.

Ya bu telefonun temiz, ikinci el fiyatı 800TL.
Ben ekranına 500TL versem de çerçevesi hala ezik kalacak, satmaya kalksam yine 600TL falan edecek.

Bu telefon ölmüş arkadaşlar, 500TL falan verilmez Lanet olası telefonun ekranı neden bu kadar pahalı yapılmış ki.

Arkadaşımda öyle dedi, temiz 2. el 800 TL Bombeli ekran olmasından sanırım.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Elinden- servis basamaklarından derken telefonun sonunda ekranı kırılmış.

Servis konusuna gelirsek garantiside daha devam ediyorsa kesinlikle servisine vermen daha yararlı olucaktır senin için. Bir yakınımın telefonunun camı kırılmış dokunmatiği algılamıyor durum seninkine benziyordu. Servise vermeyip bir telefoncuya yaptırmış ekranı. Ancak gel gör ki ekranın dokunmatiği falan geç algılıyor rengide eskisine nazaran daha soluk gözüküyor.

LG servisininde bir ekran için 500 TL istemesini biraz fazla buldum. Servisle birebir iletişime geçtiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…