LG G2 ekran değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslında işini şerefiyle yapanlar da var ancak bunlarda şeref olmadığı için böyle oluyor.
Onlar da Çin'den getiriyor, biz de Çin'den getiriyoruz demesini biliyorlar.
Ancak servisin elindeki ekran ile o şerefsizlerin elindeki ekran her zaman bir olmayabiliyor.

300 lirayı çöpe atmaktansa 200 lira daha ekler adam gibi kullanırım. Sirkeci'nin ne b*ktan bir yer olduğunu çok iyi biliyordum, artık nirvanaya ulaştım.

Bu G2 lerin alayı böyle. Bir telefon günde 3 4 kez düşer mi yahu ? Benim yan sanayilere güvenmeme sebebim bilgisayar kasasını yolladığımda içinde HDD olmadan geri almıştım :LOL:. Ondan beri her bir şey olduğunda servise danışırım. Geçmiş olsun.

Benim G2 7 ayda bir kere bile düşmedi arkadaşlar. Ne en ufak darbe darbe ne çizik vardı. Yani az iyi bakın şu telefonlara:)

Zayıf tarafına denk gelirse kırılıyor. Kılıf ve ekran koruyucu kullanmak gerekiyor. Bazı kılıflar çok sağlam oluyor onlarda kaba duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden kılıf kullanmak veya kullanmamak umrumda değildi, zerafetin tadını çıkartırdım.
500TL faturayı görünce bayağı bir değişti alışkanlıklarım.

500TL harcasam mı yoksa harcamasam mı diye düşünüyorum.

4 gün önce aynısı başıma geldi benim G2 'imde ise ortadan çatlama vardı , dokunmatik çalışmıyordu.Servis'in yüksek fiyatı yüzünden şehir merkezinde bu işlerle ilgilenen bayağı güzel yerler var idi ben de bir tanesini seçtim ve girdim.260 TL ' ye ekranımı değiştirdiler 1 saate .Şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve orjinalinden ayırt etmek farksız .Dokunmatik aynı , duruş aynı hatta ve hatta orjinalinde olmayan cam köşe çizgileri gümüş renginde.500 TL verseydim o telefona yaptığım harcama bana 2.100 küsür TL ' ye gelecek idi.Gerek duymuyorum servisin fazladan para almasına.

En ufak dokunuşunuzu bile algılıyor mu? Benim isteğim bu.
300 liraya taktırdığım ekran, orjinal ekranına göre algılama yönünden biraz sıkıntılı bir ekrandı.

Bu yazdıklarımı prim olarak algılamayın ama gayet iyi yani orjinalinden ayırt etmeniz sadece ve sadece yandaki gümüşi renk sayesinde olacaktır.En ufak dokunuşu algılıyor ve renk olarak tıpa tıp aynı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı