Lg G2 incelemesi

Aynı telefondan bende de var ancak geceleri ocak güzel yapıyor yani gündüzle arasında bir fark yok. Hem flaş var kamerada onu kullanarak çekerseniz sıkıntı çıkmaz bir de 3 parmak kullanarak yana çektiğimizde uygulama depolandı diyor ne işe yarıyor bu? Geri tuşuyla uygulamadan çıksam aynı şey oluyor farkı ne anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok daha detaylı bir incelemesi gelecek, içiniz rahat olsun
Şimdilik fotoğraf ve videoların internete yüklenmesi gerekiyor. En zahmetli kısım da burası zaten
Çekilen bir fotoğrafın 6MB yer kapladığı bile olabiliyor, videoları hiç sormayın. Oynatmakta bile sıkıntı çekebiliyorum.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kuşunuz güzelmiş bu arada

Bunu kullanan biri olarak performans ,kamera her şeyi olsun nasıl telefon htc one ,Sony Xperia Z1 compact veya Samsung Galaxy S4 vb. telefonlardan iyi midir?
S4 ile karşılaştırılmaz zaten. Her türlü LG g2. Htc one'yi de geçiyor. Xperia Z1 ile aynı olduğunu düşünüyorum fakat Lg g2 de daha fazla özellik var. Ben her türlü Lg g2 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…