Lg G2 Klavye Sorunu

cinarkarakas

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oncelikle herkese merhaba.Yaklasik 1 ay once 32gb LG G2 satin aldim.Ilk baslarda hicbir sorun yoktu ancak simdi klavya şişme yapiyor.Hele whatsapp'ta yazisirken donuyor gibi oluyor.Android 4.4.2 kitkat guncellemesini de indirdim.Telefonda butun guncellemeler mevcut.

Sizce sorun nedir?Neden bu kadar para verip aldigim telefon 1 ay dolmadan klavye sorunu cikartiyor?Yardimlarinizi bekliyorum...
 
Belki güncellemeden yapıyordur. Abimde S3 vardı 4.3 yaptığında kasmalar yapıyordu ama güncellemeyi geri aldığında sorun ortadan kalkmıştı.
 
4.4.2 kullanıyorum ben. Aynı anda birkaç işlem yapınca, başkaları falan sana bir şey yazarken kısa, anlık takılmalar olabiliyor. Ancak şuan çatır çatır yazmaktayım. Hiçbir geç tepki verme, donma, kasma falan yok.

Senin sürekli mi böyle yoksa bahsettiğim durumlarda mı böyle yapıyor ?
 
Son zamanlarda basladi bu durum.Telefon catir catir zaten bi sikinti yok cok sukur de sadece klavye bana boyle bi sorun cikartti.Gec tepki veriyor donuyor fln..

Birkac programin calismadigi zamanlarda da yapiyor klavye sisme
 
Klavye ayarlarından, Kelime önerilerine girip geçmişi silin ve daha sonra geri dönüp o ayarı kapatın. Bir de uygulama yöneticisinden lg klavye'yi bulup verileri silin.
Ama zaten Touchpal X gibi klavye varken LG klavyesi kullanmaya gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı