LG G2 Lollipop Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Jrexlul

Megapat
Merhaba, bugün LG G2 32 GB telefon aldım. 6 yıla yakın Nokia 5800 xm kullandım. İlk Android deneyimim olması hasebiyle sizlere birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.

1- Şuan 4.4.2 yüklü sürümü 5.0'a yükseltmek için ne yapmam gerekiyor?
2- 5.0 yüklendikten sonra yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi bağlantınız varsa otomatik bildirim gelmesi gerek. Bildirim gelmediyse ayarlardan "Telefon Hakkında" kısmında güncelleme ile ilgili bölüme girin.
Yükledikten sonra herhangi bir işlem gerekmiyor.

Wi-Fi bağlantınız varsa otomatik bildirim gelmesi gerek. Bildirim gelmediyse ayarlardan "Telefon Hakkında" kısmında güncelleme ile ilgili bölüme girin.
Yükledikten sonra herhangi bir işlem gerekmiyor.
Benim bildiğim kadarıyla telefon üzerinden güncelleme gelmedi. Bilgisayar üzerinden geldi diye biliyorum. (Yanlışım varsa affola.)

Telefonunu LG PC Suite ile bilgisayarına bağla. Bilgisayarında da LG PC Suite programının yüklü olması gerekiyor.
Güncellemeleri denetlediğinde program sana güncellemeyi bulup indirilsin mi diye soracak zaten. İndirip kurabilirsin. 2 GB olması lazım güncellemenin.

LG Pc Suite programını bilgisayara kurdum. Telefon yazılımını güncelle dediğimde "güncellemenin mevcut olmaması kontrol edilemiyor" diye bir hata veriyor.

Bu sorun ile karşılaşan yok mu?

Garip olan, LG PC Suite'i de güncellemeye çalışırken "internet bağlantınızı kontrol edin" diyor. İnternetimde hiç bir sorun olmamasına rağmen.

Geçen günlerde LG pc suit üzerinden dağıtılan güncellemeyi de durdurmuştu. Bundan sonra gelecek olan hatalarından arındırılmış güncelleme olacak ve direk OTA yani telefon üzerinden yapılabilecek diye bir açıklama duymuştum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı