Kaç kez hafıza kartını söküp taktınız? Ya da telefonda şimdiye kadar kaç gb hafıza doldurdunuz? Pilin çıkarılması neden önemli? Pilin ömrü bitince servis yenisini takmıyor mu?Yerinde olsam çıkarılabilir batarya ve hafıza kartı takılabilme imkanları olduğundan S4 alırdım. Ve hemen rom yükleyip Touchwiz arayüzünden kurtulurdum. Tabi bir de ince bir silikon kılıf ile kenar soyulmasını önlerdim.
Arka kapak plastik,zorla çizmezsen çizilmez. Ekranıda s4 ve nexsus gibi ayni ama telefonu aldığın ilk gün jeletin takarsın hiç bişe olmaz. Hafıza kartı takılmaması hiç sorun diğil bende 16 gb lik modeli var 22 tane oyun 100 e Yakın resim Var 4.5 gb yer boş yetmez dersen 32 gb alırsın. Kesinlikle lg g2.Alper45644 LG G2'nin malzeme kalitesi nasıl kolay çizilebiliyor mu ?(Arka kapak ve Ekran)
Sen G2 kullandığın için dünyanın en iyi telefonu senin o olacak ve yeni bir telefon alana kadar bu değişmeyecektir. Ayrıca kimin telefonunu ne şekilde kullandığını bilemezsin sorgulayamazsın. Görüşlere saygı duymayı öğrenmelisin.Kaç kez hafıza kartını söküp taktınız? Ya da telefonda şimdiye kadar kaç gb hafıza doldurdunuz? Pilin çıkarılması neden önemli? Pilin ömrü bitince servis yenisini takmıyor mu?
Telefonun en önemli özelliği olan YAZILIMI bir kenara bırakıp pilden, hafızadan bahsediyorsunuz.
AYRICA;
LG G2'nin uzun ömürlü, en az 2 yıl şişmeden, ilk günkü performansını koruyan 3000mah bataryası, S4'ün 4 ayda şişen 2600mah çıkarılabilir bataryasından çok daha kullanışlı.
LG G2'nin 25GB hafıza + OTG flash bellek desteği de yine S4'e takacağınız hafıza kartlarından daha kullanışlı.
O yüzden, Lütfen siz kimsenin yerinde olmayın.
Öyle olsaydı forumda her konuda G2 al derdim. Ben sabit bir telefon kullanmıyorum. Sürekli telefon değiştiren ve inceleyen biriyim. Burada kimin bütçesi neyse, hangi ihtiyaçlarına hangi cihaz cevap verecekse ona göre telefon öneriyorum. Ben G2, en iyi telefon demiyorum, hatta Asus Zenfone 2'yi daha çok öneriyorum. Sen kalkıp çöpü (S4) G2'den hangi mantıkla üstün tutuyorsun? Bataryası çıkarılabilir diye mi?Sen G2 kullandığın için dünyanın en iyi telefonu senin o olacak ve yeni bir telefon alana kadar bu değişmeyecektir. Ayrıca kimin telefonunu ne şekilde kullandığını bilemezsin sorgulayamazsın. Görüşlere saygı duymayı öğrenmelisin.
Benim için üçü de kötü cihazlar. Savunmadım sadece mantıklı dedim. Arkadaş üç seçenek koymuş.Bunlar için sadece görüşler ortaya konur. Katılır ya da katılmazsın. Sana göre çöptür bana göre iyidir. Bir telefonun ne kadar iyi olup olmadığının karar verme organı sen değilsin. Ayrıca daha piyasaya çıkmamış bir telefonu kullanmadan teknik bilgilerine bakarak tavsiye etmen de ne kadar doğru tartışılır. Belki optimize değildir, belki kamerası seri olarak sorunlu üretilmiştir ?Öyle olsaydı forumda her konuda G2 al derdim. Ben sabit bir telefon kullanmıyorum. Sürekli telefon değiştiren ve inceleyen biriyim. Burada kimin bütçesi neyse, hangi ihtiyaçlarına hangi cihaz cevap verecekse ona göre telefon öneriyorum. Ben G2, en iyi telefon demiyorum, hatta Asus Zenfone 2'yi daha çok öneriyorum. Sen kalkıp çöpü (S4) G2'den hangi mantıkla üstün tutuyorsun? Bataryası çıkarılabilir diye mi?
Bilgin yoksa fikrin de olmasın. Hadi sana iyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.