LG G2 mi ? Galaxy S4 mü ? Nexus 5 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anket aç öyleyse G2 mi daha iyi S4 mü? diye. Bir şeye karar verirken işkembeden sallamıyoruz heralde. Bir şeyi tavsiye ederken de bodozlama atlamıyoruz. Bunun bütçesi var, piyasası var, fiyat aralığı var, kişisel tercihleri var, evrensel özellikleri var, var da var.. Senin gibi hafıza kartı çıkıyomuş o zaman bu daha iyidir demiyoruz.

S4 ü kullanmayanlar burda kötülemiş. Her telefonu kullanmasini bilmessem kasar. Gayet iyi telefon. Touchwiz kötü dogrudur ama 5.0 ile düzelecektir.

Yanlış Bilgilendirme
S4 ü kullanmayanlar burda kötülemiş. Her telefonu kullanmasini bilmessem kasar. Gayet iyi telefon. Touchwiz kötü dogrudur ama 5.0 ile düzelecektir.
Öyle deme. G2 dünyanın en iyi telefonudur ve aksini düşünürsen bilgisiz cahil birisindir. Ben S4 kullanmadığım için S4 çöptür. Ama kullansaydım en iyisi o olacaktı. :yokartık:;):p

Daha henüz iyi olup olmadığına kendin bile karar verememişsin, kullanmayanlar kötülüyor demişsin. Madem iyiyse neyi düzelecek? İyi olan bir şey düzelir mi? Telefon iyi ama arayüzü kötü? Arayüz zaten telefonu telefon yapan sistem. Ayrıca kullanmadığımı nerden biliyorsun? Yazılımı geçtim, donanımı ortada zaten. Biri exynos 1.6ghz, diğeri snapdragon 2.3ghz..

Neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok. S4'ün kötü oluşu zaten 2+2=4 gibi biliniyor. Gereksiz fanatiklik yapmanıza gerek yok. İnsanlar burada gerçekçi bilgiler istiyor ve belki zor biriktirdikleri paralarını doğru şekilde harcamak istiyorlar. Burada yazılan yorumlar, konu açan kişi için fazlasıyla önemli o yüzden.

Arkadaşlar herkese çok teşekkürler bugün Galaxy S4 aldım. Güncellemelerini yapıyorum. Şuanlık memnunum.

İyi yaptınız hocam. Hayırlı olsun. Bir silikon yumuşak bir kılıf alınız yanları çabuk soyuluyor. Güncellemeleride yapınız. Eğer touchwizi beğenmezseniz romlar bol bol var.

@Bloother dogru soylemis aslina bakarsaniz. Bir telefonun kagitta nasil gorundugu degil diger insanlarin bu telefonu kullandigindaki GERCEK gorusleri onemlidir. Simdi bana burda touchwiz iyi demeyin. Yillarca samsung kullandim. Hatta sene olarak soyliyim yaklasik 11 yildir samsung kullaniyorum ve samsung berbat bir marka degil bunu soyliyim ama burda ove ove bitiremediginiz bir marka da degil. En iyi ornek rehberdir samsung'da. Eger telefonunuz 2 yili geçkin süredir kullaniliyosa rehberi acmaniz tam 20 saniye beklemeniz anlamina gelir. Ki ben de aceleci birisi oldugumdan root rom islerine bu yuzden basladim. Simdi burda kisaca anlatacagim su. Burda para verdiginiz telefonu degil de kullanimi daha iyi olan telefonu soyleyiniz. Eger diger telefonlar hakkinda birsey bilmiyorsaniz diger telefonlar hakkinda kotu seyler soylemeyiniz. Saygilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı