LG G2 mi ? Galaxy S4 mü ? Nexus 5 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan çok memnunum arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum çok teşekkürler. Şunu söyleyebilirim ki kılıfa aldanıp da almadım telefonu çok şık bir telefon.

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum G2 ile S4 ü kıyaslamak g2 ye acayip buyuk bir hakaret oldu hadi nexus saf android arkadasm bile s4 aldıgına pisman G2 mi görünce arkası simsiyah olmus erimis gibi olmus kasası ezik pil ömrü o arayüz saymadgm daha çok şey var yinede almıssınız hayırlı olsun.

Keşke S4 almasaydın, tamam çok kötü bir cihaz değil, ama aynı fiyatda G2 varken onu almak tamamen bir saçmalık. Almışsın artık yapabilecek birşey yok, bende S4 ile G2 arasında kalmıştım, ama G2'nin ekranı, bataryası, ve sihirli tuşu çok daha hoşuma gittiğinden G2 aldım. G2'yi, Nexus 5 ile kıyaslayacak olursak, Nexus 5 daha hızlı çünkü saf Android. Ama G2'ye Custom ROM atarsan Nexus 5'ten daha hızlı oluyor.

Arkadaşlar mağzada nexus yokdu bende LG G2 ve Galaxy S4 arasında bir seçim yaptım ve seçimini S4'den yana kullandım. S4 daha ince ve daha hafif geldi. Renkler ve zevkler tartışılmaz arkadaşlar bırakın da hangi telefonu alacağıma ben karar vereyim.

Öncelikle hayırlı olsun. Telefonunuzu güle güle kullanın.
S4 gayet güzel bir telefon. Düzgün kullanırsanız, kasma falan yaşamıyacağınızı tahmin ediyorum.

Size bir eleştiri yöneltecem:

Eğer kendi zevkinize göre almak istiyor idiyseniz, neden bu konuyu açtınız ki?
Bizlere almayı düşündüğünüz telefon modellerini söylediniz ve arasından hangisini seçmeliyim dediniz.
Bizde nedenleri ile birlikte size aklımızdaki modeli önerdik ve ya aralarında ki farkları sıraladık.

Şimdi, arkadaşlar haklı. Neden?
Çünki S4, G2 ve Nexus5 ile karşılaştırılmıyacak bir cihaz.(Kişisel zevkleri bir kenara atarsak)
Bunca öneriden sonra S4 almanız karşısında, bırakında insanlar biraz şaşırsın Benim gibi

Umarım pişman olmazsınız. Olacağınızı sanmıyorum çünki S4 de gayet yeterli ve güzel bir telefon.

Çok kibarca uzun uzun yazdım Bu gün bende farklı bişeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…