LG G2 nasıldır?

Güzel telefon.
Müzik kalitesi normal .
Oyun performansı iyi ama ısınıyor ama bütün telefonlar ısınıyor .
2. el önermem :lanet::facepalm::dur:
 
2. el alacaksan Telefonu eline almadan sağına, soluna, garantisine, hangi ülkenin malı olduğuna bakmadan alma. Onun dışında Oyun performansı seni memnun edecektir. Lakin her telefon gibi ısınacaktır.
 
AnTuTu 3D testinde 50fps yi görüyor. Ortalama 40-43 fps. Oyun ve performans konusunda iyi.
Müziği bilmem ama genel olarak iyi bir telefon, tavsiye ederim. 2. el alacaksanız dikkat edin.
 
LG G2 piyasaya girdiği dönem, piyasaya damgasını vurmuş bir telefon. Ve biliyorsun önceden yaşanılan "güncelleştirme alamama" sıkıntısı artık kalmadı. Arkadaşımda vardı ve memnundu. İçindeki donanımla, o fiyata alınabilecek en iyi telefon.
Ama 2. ellerde dikkat etmen gereken şeyler var. Onuda yukarda @canoderratata açıklamış. Ben telefonu elime alınca sahibinin yanında IMEI numarasına bakıp internetten çalıntı mı, yasal yollarla mı Türkiye'ye sokulmuş öğrenirdim.

IMEI Sorgulama

Bu linkten öğrenebilirsin bunu da.
 
Ses kalitesi normal düzeyde. İyi bir ses kalitesi öncelikli amaçsa başka telefonlara bakman lazım. G2 tam bir fiyat performans ürünü. Malzeme kalitesi orta düzeyde. İyi bir kalite bekleme.
 
Ses kalitesi Z1 den güzel diyorlar. Ne kadar doğrudur ? Kamera olarak Z1 den çok mu kötü ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı