LG G2 Rootlamak

Kubilay İmreks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bir arkadaşım önerdi telefonu rootlarsan telefonun hızlanır, internet daha az gider dedi. Gereksiz uygulamaları kapatıyormuş. Yapmayı düşünüyorum ama bazıları diyor ki garantisi gidiyor. Arkadaşıma söyledim unroot yaptıktan sonra garantiye sokabiliyorsun dedi. Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rootladın zaten. Evet, garantisi gidiyor. Fakat bildiğim kadarıyla ücretsiz internet vpn araçlarıyla internete girdiğin zaman sarjda az bir miktarda olsa faydası oluyor. Ama normal paketli olduğu zaman hiç bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Root yapmak demek telefona tam erişim sağlamak demek. Sadece root yapınca telefonun hızlanmaz. Playden sadece root'lu kullanıcıların indirebildiği programları yüklersen hızlanır. İstediğin program ve uygumaları silebilirsin buna sistem uygulamarıda dahil.Garantiyi götürür ancak unroot ile garantisi geri gelir hiçbir sıkıntı çıkmaz. Unroot yapmakta çok basittir gözün korkmasın sadece "Rootu Kaldır" seçeneğiyle Root'u kaldırabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı