Lg G2, S4, Z1, Note 3 veya iPhone 5s

Merhaba Osman Bayram.

Devamlı söylüyorum cihaz tercihi birilerinin söylemesi ile alınmaz bu alışkanlığınızı bırakın.

Eğer yeni bir cihaz alacaksanız ilk önce kendiniz cihazda nelerin olması isteniyor ona karar vermeniz gerekir.

Bir arkadaşımız çıkıyor bana bir cihaz önerin diyor! Ya insan bir sorar arkadaşım ben nerden bileyim senin ne tür cihaz istediğini bunu sormuyor direk hemen tavsiye safhasına geçip bir marka tavsiye ediyor.

Peki senin tavsiye ettiğin markayı aldı diyelim bundan sen tavsiye ettin diye memnun mu kalacak yoksa ya bu cihaz ne bicim şey birde tavsiye ettiler yazık param boşuna gitti mi diyecek bunu hiç mi düşünmüyorsunuz?

Bakın geçenlerde gene aynı böyle bir tavsiye isteyen arkadaşa bir arkadaşımız benim yukarıda dediğim gibi ne istediğini cihazdan neyi beklediğini belirt ona göre tavsiyede bulunayım dedi güzel cevap verdi. Olması gerekende zaten budur

( batarya ve performans önemli.)

Batarya performansı önemliymiş arkadaşım sen yenimi telefon kullanmaya başladın bu konuyu defalarca burada işledik akıllı telefon diyelim hepsi içine girsin bu telefonlarda sizin istediğiniz anlamda uzun vadeli bataryayı az kullanan bir telefon üretilmedi eğer batarya ile alakalı sıkıntı yaşıyorsanız sorunu kullandığınız programlarda arayın kullanmadığınız programları kapatın batarya performansı artacaktır.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı