LG G2 Stock Android Lollipop Custom ROM'u Çıktı! [Tüm G2 Modelleri İçin]

Yanii. Sıradan bir geliştirici bunu portladıysa, LGde bu ayın sonunda verecektir.
Bu sıradan bir port değil, asıl method değil yani. Sizin bootloader ve kernel'ınızı değiştirerek sanki bir F320 gibi simule ediyor. Bunu yüklerseniz download mode gider, KDZ yükleyemezsiniz. Ayrıca bu bir custom rom falan değil klasik F320 v30D nin d802 üzerinden boot etmenin mümkün kılınmış versiyonu. G3 özellikleri yok, bir cloudy g3 değil yani. Daha orjinal d802 L Baseband'ı çıkmadı, çıktığı vakit d802 varyantına çıkacaktır.

Bu sıradan bir port değil, asıl method değil yani. Sizin bootloader ve kernel'ınızı değiştirerek sanki bir F320 gibi simule ediyor. Bunu yüklerseniz download mode gider, KDZ yükleyemezsiniz. Ayrıca bu bir custom rom falan değil klasik F320 v30D nin d802 üzerinden boot etmenin mümkün kılınmış versiyonu. G3 özellikleri yok, bir cloudy g3 değil yani. Daha orjinal d802 L Baseband'ı çıkmadı, çıktığı vakit d802 varyantına çıkacaktır.
Telefonun kendi bootloaderini kurup başka ROMa geçebiliyoruz. Ayrıca şuan stockdayım. :)

Romu yukleyip kullandim ama telefonu kapatinca securty error hatasi aliyorum. Ayni hatayi iki kez aldim. Iki kez romu tekrar kurmam gerekti. Bende cloudy g2 2.2 kurdum. Bu romu kullanmak istiyorum ne yapmam

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sistemdeyim yöntemi az çok biliyorum ama tehlikeye atmak istemiyorum neyse konuya gelelim bu sistemden stock roma nasıl dönebilirim yani normalde dönebiliyorum ama bu sistemde bootloader kernel meselesi gibi birşey var heralde yada custom romda olabilir simdiden tesekkürler.

Telefona boot-ssystem yaptım telefon oylece kaldı dondu kapatiyorum tekrar açılıp ayni sekle dönüyo ne yapmam lazım hard reset yapim dedim telefon tekrar açiliyo bi yardım edin lutfen

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı