LG G2 Stock Rom Yükleme Rehberi

Çok sagolun arkadaslar hallettim sorunu. Lg mobile support tool programina girdim telefonu usb normal bi sekilde pc ye bagladim. programda sag ust kisimda 'Ek Ozellikler (A)' diye bi bolum var ona tiklayip, 'Yukseltme Hatasi Kurtarma'ya bastim telefonun icindeki kendi romunu bastan yuklemeye basladi ben bir seye basmadim. :) Daha sonra telefon normal bir sekilde acildi. Ve telefonu kapayip ses acma tusuna basili tutup usb yi bagladim ve download mod acildi :) Nihayet. Fakat bu seferde farkli bi sorunla karsilastim kdz yuklenmeye baslarken ' the phone is disconnected from pc' uyarisi veriyor ve yukleyemiyorum. Butun LG yazilimlarini silip bastan yukledim ama yine ayni sonuc. Bu neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazim almanya RAM'u var. PC suitede guncelleme yok diyor. Bende turkiye romunu kurup lollipop yuklemek istiyorum mevzu bu.

the phone is disconnected from pc.
connect the usb cable and wait a moment. press the retry button to resume the setting analysis process

Bu uyari cikiyor yukleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımınıza ihtiyacım var. Ben TWRP den restore işlemi yaptıktan sonra cihaz açılışta boot certification verify hatası veriyor. Telefonun hafızasında rom var. Telefonun ekran ledi yanıyor ama ben ses kısma + powere basılı tutarak tamamen kapatabiliyorum. Download moda geçiyor ama ben recoveryden romu nasıl kurabilirim. Yani recovery moda nasıl geçerim. Normalde G2 de tuş kombinasyonuyla geçilmiyor. Nasıl geçebilirim ?

Yardımınıza ihtiyacım var. Ben TWRP den restore işlemi yaptıktan sonra cihaz açılışta boot certification verify hatası veriyor. Telefonun hafızasında rom var. Telefonun ekran ledi yanıyor ama ben ses kısma + powere basılı tutarak tamamen kapatabiliyorum. Download moda geçiyor ama ben recoveryden romu nasıl kurabilirim. Yani recovery moda nasıl geçerim. Normalde G2 de tuş kombinasyonuyla geçilmiyor. Nasıl geçebilirim ?

Eğer TWRP yüklüyse o zaman Telefonu kapatıp Ses kısma tuşuna basılı tutup Açma tuşuna bas. LG logosu geldiğinde elini güç açma tuşundan çek. Ve hemen tekrar basılı tut. FACTORY HARD RESET ekranı geldiğinde elini güç açma tuşundan çek. Sonra güç tuşuna atd arda 2 kez bas. Bu seni TWRP ekranına götürür.

Tavsiyem LG Flash Tool 2014 ile stock rom kurman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı