LG G3[32GB] Android 5.0 ANTUTU v5.5 Test Show

Yani yeni piyasaya giriyor diye o kadar bombalanıyor ki. Bir de android kullanmayı bilmeyenler alıyorlar android cihaz mesela LG G3 sonra ne antutu puan düşük. Bir forumda gördüm yazmış ki 2 saat Asphalt 8 oynadım sonra ANTUTU'ya soktum puan 22000 çıktı sakın LG G3'ün almayın yazmış. Sinirim bozuluyor hocam. Bilmeyen iPhone alsın diyorum.

Kesinlikle hocam. AnTuTu'nun güvenirliği tartışılır. Bir de millet de olur olmaz zamanlarda testi yapıyorlar sonra vay efendim niye böyle oldu diyorlar. Ya zaten bu cihaz yorumları dedikodu kazanı gibi biri gidip teknoloji marketlerinde olan cihazlarla uğraşıyor sonra geliyor foruma cihaza bir sürü laf söylüyor. İlginçler yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antutu testlerinden kesin bir yargı çıkartılamaz bence. Ayrıca Note 3 kullanıyorum ve ondan 1 sene sonra çıkmış bir cihaz daha yeni bir sürümle Note 3'den düşük puan alıyorsa bu başarı değil başarısızlıktır.

4.4.2 Note 3 test sonucu.
g4ZBmQ.png

Kesin bir yargı kimse söylemiyor zaten ama sadece bir gösterge olarak gösteriliyor. AnTuTu zaten çok güvenilir değil. Bir de Samsung'un telefonu olunca anladınız siz. :)

Kardeşim benim sen donanımdan anlıyorsan ben geri zekalıyım. Bir oyunu yüksek çözünürlüğe alırsan performans düşer. Bunu 12 yaşında ki çocuğa da sorsan bilir. Ama sen ezmeye devam. Telefon Quad HD çözünürlük yüksek FPS düşük anliyorsun değil mi? Anlamadıysan videolu anlatım yapayım? @OnurD7

Ben aynı fikirde olmadığımı söyledim, sadece arkadaşın dediği şekilde cevap verdim. Antutu puanına göre telefonun çok iyi ya da çok kötü olduğu anlaşılmaz diye.
@-brky.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı