LG G3[32GB] Android 5.0 ANTUTU v5.5 Test Show

İthal delta garantili LG G3 32 GB 504K serisi aldım.Android 5 yüklü geldi. antutu skor 42.415 Çok memnunum ekran hassasiyeti ve akıcılık olsun 5 yıldız verdim önceki tel Z2 idi.Hiç rahat değildim.Bu cihaz o kadar kullanışlı ki 10 yıllık vestel zetaya kumanda ediyorum.Cihazda yok yok kablosuz şarj mükemmel.sabahtan akşama %20-30 şarj kalıyor çok yeterli.Real racing 3 yükledim çok akıcı zevkle oynadım z2 yi tek elimde zo zaptediyordum ama ekran büyüklüğüne rağmen G3 daha kullanışlı.Yazılım çok sade fakat herşey mevcut fotolar kaliteli fiyatıda 1.250 Tl ye geldi yeni cihaz alacak herkese tavsiye ederim.Z2 den sonra G4 bekliyordum amma G3 ün ön panel şıklığıyla kıyaslanmaz şeklini de kareleştirmişler imkanım olmasına rağmen G3 te karar kıldım.
Alan arkadaşlara LG Healt ve Tips başta olmak üzere google ın arkaplanda açık çalışan ve pili sömüren uygulamalarını devredışı bırakmalarını tavsiye ediyorum.Gerekli olmadıkça bağlantılarım kapalı durumda akşamdan kapalı şarja bırakıyorum sabah şarjdan alıyorum çok farkediyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı