Lg G3 Açılmıyor

TheSinyor

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 1 yıl önce Lg G3 satın aldım . Bugün telefon açılmadı bataryayı çıkarıp taktım açıldı bu sefer Android yükseltiliyorda takıldı ne yapabilirim ?

Not: 1'nin uygulama 1'i güncelleniyor ...

Yazıyor .

Başka çözümü yok mudur resimler falan bana lazım :( Ayrıca telefonu nasıl kapatayım direk bataryayı çekiyim mi ?

Açtığın tuşa uzun süre basılı tut kapanır. Eğer yapamazsan bataryayı çıkar. Resimler gidebilir. Bu yüzden resimlerinizi SD karta takmayı öneririm. Bu arada G3'e takılıyormu bilmiyorum.

Evet Lg G3'e SD kart takılıyor ne yapalım başka çaresi yokmuş teşekkürler yardımınız için . Bu arada bir şey merak ettim telefon neden açılmamış olabilir bataryayı çıkarıp takınca açılmış olabilir donanımsal bir arza yoktur değil mi ?

Donanımsal olduğunu sanmıyorum. Arada yapıyor Android'ler. Bence biraz bekleyin derim. Hemen sıfırlamayın. Telefona ellemeyin. Bence açılır o.

1 saat oldu :D bekleyeli ne yapayım artık ?
Muhtemelen işletim sistemi çökmüş ya da Android'den kaynaklanıyor. Eğer fotoğraflarınız ve bilgileriniz telefon hafızasındaysa bilgisayarınıza LG G3'Ün USB driverlarını indirip kapalıyken telefonun hafızasına erişebilirsiniz. Eğer SD kartta ise yedeklemeye gerek yok. Ki muhtemelen SD Karttadır çoğu resminiz. İlk önce format atmayı deneyin recovery'den eğer olmazsa servise yollamakta fayda var garantisi varsa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı