LG G3 Hala Alınır mı ?

mastertheyoda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yarın telefon almam gerek ama fiyatları aynı olan 2 telefon arasında kaldım. G3 ve Zenfone 2. Fiyat olarak ikisi de aynı, görünüş olarak da ikisi de çok hoş. Ama benim için önemli olan güncel Android sürümü ve batarya ömrü ikisi de 6.0 güncellemesi alacak. Uzun lafın kısası LG G3 aklıma daha çok yattı ama görüşlerinizi almak istedim hala alınacak bir telefon mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G3 almanızı bende tavsiye etmiyorum çünkü cihaz ısınması batarya gibi çok donanımsal sorunu beraberinde getiriyor eğer G3 fiyat seviyesinde bir telefon istiyorsanız benim kesinlikle tavsiyem Samsung Galaxy J7 almanızı tavsiye ederim youtubeye girip J7 incelemelerine bakabilirsiniz.

Ben G3'ü 2-3 ay önce aldım ve cihazdan şimdilik memnunum. Sorun olarak ısınma ve şarj süresi. Ortalama günde 45 dakika oyun oynuyorum, sosyal medyada geziniyorum ve şarjı bana bir gün yetiyor. Fotoğrafları gerçekten kaliteli. Yeni sürümlerinde kasa çatlamalarının giderildiği söyleniyor. Bu zamana kadar da bu ikisinden başka bir sorun yaşamadım. İnşallah yaşamamda. Kısacası önerebileceğim bir telefon.

Zenfone 2 32 Gb almanı öneririm. G3 iyi telefon ama Zenfone 2 daha sonra çıkmış ve güncel bir telefon. Ayrıca 4 Gb ram var. G3 Marshmallowdan sonra güncelleme almayabilir fakat işlemci gücü ve kamerası ile memnun bırakır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı