2017 Hala LG G3 Alınır mı ?

600-700 liraya sıfır bulduysan, beğendiysen neden olmasın derim. Ama bu saatten sonra ikinci eli vardır muhtemelen, başka daha güncel modellere yönel derim durum buysa.

Ben LG G3 kullanıyorum, "o yanar, bu olur" diyenlere pek inanma. Ben sana açıklayayım dezavantajlarını;

• Ekranı 2K olduğu için enerjisi çok hızlı tükeniyor. Eğer telefonu sürekli kurcalayacaksan, sürekli oyun oynayacaksan pilini çabuk tüketirsin. 1,5saat içinde de tam şarj yapabiliyorsun.
  • Eğer elinde çok kullanacaksan ısınıyor, eğer uzun müddet elinde oyun oynayacaksan ısınmayı anlayacaksın.
Bunların dışında ben dezavantajını görmedim. Ben telefonla haşır neşir birisi değilim gerektiğinde kullanırım. Bana LG G3 yetiyor, sen nasıl kullanacaksın bilmiyorum.

O yanar bu olur dediğim her şeyi bizzat tecrübe ettim. Senin başına gelmemiş olması başkalarının başına geldiği gerçeğini değiştirmez. Telefonum LG V10

Hocam gidin GM 5Plus alın sıfır, hem kafanız rahat eder hemde güncel telefon kullanmış olursunuz. Ben kendimde kullanıyorum bende hiç sorun çıkarmadı diyebilirim. Zaten 800 liraya sıfır telefonun uçmasınıda beklememek lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı