LG G3 mü Asus Zenfone 2 mi?

LG G3 hakkında soru sormak isteyen varsa facebook verebilirim. Şuan G3 bir kaç sorunu var yok diyemem. Ekran durdu gibi bi hatası var ama 5.1 ile düzelir diye umuyorum. LG Türkiye'ye çok destek veriyor. LG G4 tanıtması gibi mesela hangi firma yapıyor bunu ? Bizleri dinliyorlar fark ettiysen en çok izlenen telefon inceleme videoları hep G3. Zenfone 2 daha 6 ay sonra ülkemize geliyor yabancılar 250 dolara alırken biz 400 dolara alıyoruz bur dan bizi sevmediklerini anlaya bilirsin. G4 ülkemize 6 ay sonra gelip 3000 tl ye satılsa G4 alırmısın almam ben şahsen, çok mu konuştum ne :)

Düzeltme yapayım Zenfone 2 6 ay sonra gelmiyor Mart ayında satışa çıktı , tanıtılma tarihini direk satış tarihi olarak aldınız heralde kısacası 3 ay sonra geldi diyebiliriz. Bu arada G3'ü de ucuz aldığınızı sanmayın burada fiyat politikası firmaların değil biraz vergilerin kararıyla oluyor yurtdışında 16 GB G3 350$ , burada en ucuz olarak MediaMarkt'ta gördüm 1400 TL , Vatan'da 1600 TL , distribütör garantili olarak fiyatları baz alıyorum. Hesap yaparsak o zaman 350$'lık G3'ü şu an yaklaşık 500$'a (518$) alıyoruz , Zenfone 2 32 GB'lık hesabını yaparsak 330$'a satılıyor ve biz 480$'a alıyoruz.

LG G3 alın derim.
Çünkü hem rom işiyle uğraşıyorsanız, hemde kendi uygulama mağazası açısından çok daha zengindir. Aksesuar olarakta daha zengindir. Zenfone 2 daha yeni bir cihaz ama , LG G3 daha şık duruyor bana göre. Tabiki seçim sizin. Ama LG G3 alın diye tavsiye ediyorum.
İyi bayramlar.

Asus Zenfone 2 alın derim.

Sonuçta yeni bir jenerasyon ve Amiral gemi konumunda. Eşime bugün sipariş ettim yarına en geç gelir ve isteyen olursa izlenimlerimi paylaşabilirim. G3 1 ay kadar önce kardeşime aldık. Hat ile tarife üzerinden neredeyse 2500 ü buluyor fiyat olarak. G3 ün en büyük sorunu çok ısınması. 10 dakika facebook da takılınca telefon artık elde tutulamıyor.

Lg G3 işlemcisi Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz
Asus Zenfone 2 işlemcisi Intel Atom Z3580 Quad-core 2300MHz
hangi işlemci daha iyi kıyasla sitesinde Snapdragon 801 daha iyi diyor acaba MHz değerine göremi kıyaslıyor?

Ve Zenfone 2'de kamera ve ekran parlaklığı sıkıntısı varmış bide?

Kamerası orta seviye bir kamera öyle çokta bir beklentin olmasın ama kesinlikle sıkıntı değil veya kötü değil , ekran parlaklığı gün ışığında sıkıntı bunu söyleyebilirim ama normal kullanımda ev içinde vs. oldukça yeterli , işlemciye gelirsek evet S801 2.5 GHz ama unutmamalıyız ki yine masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi burada da nanometre konuşur , sıcaklık , çekirdek performansı bunların hepsini nanometre belirler , S801 28 nm , Z3580 22 nm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı