LG G3 nasıl bozulur?

burakcakar

Megapat
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Mühendisi
Arkadaslar elimde LG G3 var. Bu cihazi lavobalarda kullandigimiz duvara asilan sert(yumuşaklığı) koku maddesi ile ayni kutuya koysak ve 2 gun bekletsem telefon bozulur mu?
Cevaplariniz icin tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nabıyon sen arkadaş. LG G3 diyorsun. :D Ben S3 mini'ye gül gibi bakıyordum. Ama gitti açılmıyor. Anakart filan gitti herhalde tamir ettirmeyi düşünüyorum. :D Yada yenisi.

Suya koy bozulur.

Şimdi öncelikle seni eleştirmeyeceğim. Bizde bir zamanlar aynı şeyi yapıyorduk. İllaki ne olursa olsun sizinde aklınıza bir şeyi bozup yenisini aldırma fikri gelmiştir. Bundan adım gibi eminim. Yaş ilerledikçe bunu anlıyorsunuz. Benim şöyle 2014'de açtığım konulara baksanız benim bile vardır böyle konularım. Güzelce söylemek gerekirse elindekinin kıymetini bil. Şuan tuşlu telefon veya küçük ekran telefon kullanan çok kişi var. Elindeki telefon eminim senin ihtiyaçlarını karşılayacak bir telefon. Bozma olayını aklından çıkarmanı tavsiye ederim. Aileyi zor duruma düşermemek gerek. Belki baban çaktırmamaya çalışıyor ama maddi sıkıntı bile çekiyor olabilir. O telefonu bozup eline daha düşük model telefon bile gelebilir. Bu dediklerimi göz önüne alarak fikrini ver. Konu uzandı ama yazma ihtiyacı duydum. G3 bana kalsa hala güzel bir telefon. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı