LG G3 Sim Kart yok Sorunu

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.
LG G3 telefona sahibim. Telefonu 1 sene önce yurtdışından aldım. 2 hafta önce aniden telefon kendini yeniden başlattı. Açıldığında ise sim kart hatası diyordu. Telefonu defalarca kapatıp açtım. Sim kartı çıkarıp taktım fakat nafile. Telefon 2 farklı şekilde hata veriyor.
1. Açılıyor SIM KART yok diyor.
2.Açılıyor, pin kodu giriş sayfası geliyor, pin kodumu giriyorum hatalı diyor. Birkaç kez tekrarladıktan sonra kabul ediyor telefon açılıyor. Belli bir süre sonra kart hatası diyor ve hizmet yok yazısı geliyordu.
Daha sonra servise gitti telefon ve sim kart yuvası değişti. 1 haftadır gayet normal çalışırken tekrardan aynı hatayı verdi. Pin kodunu giriyorum telefon açılıyor. Birkaç dakika sonra kart hatası diyor ve hizmet yok yazısı geliyor. Bazen de "Mobil ağlar, siz geçerli bir sim kart takıp yeniden başlatana kadar kullanılamayacaktır." diyor ve telefon kapanıyor.
Çözümünü veya nedenini bilen var mıdır arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi merak ettim telefonun düzeldıyse nasıl oldu

telefon numaramı veremiyorum telefon çalışmıyor:)

LG G3 16GB telefonum var. Tarif ettiğin sorun tamamen bende de var. Çoğu zaman kartın olduğunu bile göstermiyor. Algıladığında da en fazla 15 dakika çalışıyor, sonra "kart hatası" diyor. Bazense "Mobil ağlar, siz geçerli bir sim kart takıp yeniden başlatana kadar kullanılamayacaktır." diyor ve telefon kapanıp açılıyor. Sim yuvası değiştirildi. Sürüm 6.0. Ama sorun 5.0 dayken vardı. Çözüme kavuştuysanız yardımcı olabilir misiniz?

LG G3 telefona sahibim. Telefonu 1 sene önce yurtdışından aldım. 2 hafta önce aniden telefon kendini yeniden başlattı. Açıldığında ise sim kart hatası diyordu. Telefonu defalarca kapatıp açtım. Sim kartı çıkarıp taktım fakat nafile. Telefon 2 farklı şekilde hata veriyor.
2.Açılıyor, pin kodu giriş sayfası geliyor, pin kodumu giriyorum hatalı diyor. Birkaç kez tekrarladıktan sonra kabul ediyor telefon açılıyor. Belli bir süre sonra kart hatası diyor ve hizmet yok yazısı geliyordu.
Daha sonra servise gitti telefon ve sim kart yuvası değişti. 1 haftadır gayet normal çalışırken tekrardan aynı hatayı verdi. Pin kodunu giriyorum telefon açılıyor. Birkaç dakika sonra kart hatası diyor ve hizmet yok yazısı geliyor. Bazen de "Mobil ağlar, siz geçerli bir sim kart takıp yeniden başlatana kadar kullanılamayacaktır." diyor ve telefon kapanıyor.

bendede Aynı sorun var turkcell müşteri hizmetlleri ni aradım ve telefonunuz 4.5g desteklemiyor olabilir dedi ve telefondan 3g ye düşürmemi istediler şuan hic bir sorunum yok çalışıyor 3g de kullanıyorum zaten telefon 4.5g değilmiş 4g destekliyo oda 100Mbps ye kadar hız destekliyor 4.5g ise 450Mbps ye kadarmış tahminime göre 100Mbps hızını aşınca telefon kapanıyor olabilir yani kısacası benim şuan düzeldi sizde böyle bi yöntem deniyebilirsiniz benim hattım turkcell yalnız sizin hattınız ne bilemem ama deneyin isterseniz.

çözümünü buldum arkadasin
çözümünü buldum arkadasin
anakarti sökup simlkart yuvasinin altina bir simkart kalinliginda kagit koyup kapatirsan sorun çözüluyor
Aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi merak ettim telefonun düzeldıyse nasıl oldu

telefon numaramı veremiyorum telefon çalışmıyor:)
anakarti sokup sim yuvasinin altina sim kalinliginda kagit koy ve topla sorun cozulur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı