LG G3 veya Xperia Z2

Onları yaparken telefonun ısınması normal mi sizce? Çözünürlük bu kadar etkilememeli bence genel olarak dolaşırken falan.

O tarz şeylerde ısınmaması lazım. Ancak dediğim gibi sahibi olmadığım için yorum yapmam doğru olmaz. İncelemede ısınma olsaydı öyle bahsederdi Recep Bey. G3 kullanan birinden de o tarz bir ısınma duymadım hiç. Oyun oynarken 46 dereceye ısınıyor diyorlarsa normalde 36 derece falansa yanıyor demişlerdir herhalde.

Teknoseyir ısınmayı göreceli bir kavram haline getirmiş resmen.

XPERİA Z2 incelemesini sabırsızlıkla bekliyorum. İzledikten sonra ikisi arasında karar vercem.

İnceleme ne durumda acaba bilginiz var mı?

LG G3 İncelemesi Technopat Youtube kanalında mevcut G3 de ısınma sorunu mevcut

46 derece yüksek bir değer değil belki ancak yinede insanı rahatsız eder.
Ben 46 derece için ısınıyor kelimesini kullanmaktan çekinmem, insanı gerçekten rahatsız eder bu sıcaklık.

Ayrıca G3 dediğimiz telefon, G2'ye nazaran şarj avantajını biraz yitirmeye başlıyor, o ekran yok mu o ekran
Şuan gözümde Z2 oldukça iyi bir konumda.

Teknoseyir M8 incelemelerinden sonra gözümden oldukça düştü. Ayrıca aslı olmayan benchmark sonuçlarına fazla takılıyorlar. Ayrıca G3 incelemesinde oyunların 2K çözünürlükte oynandığını sanmışlar Recep ve Ali abilerin incelemeleri hem daha detaylı hem de daha samimi geliyor açıkçası.

Hocam en az ısınan amiral gemileri hangileri?

Bana da daha net ve samimi geliyor Recep ve Ali abi.

Bir de Recep abinin yorumunu alabilsek. Sonuçta incelemeyi o yaptı.

Burada farklı forumlarda ki videoları önermek reklama girmiyorsa g3 ve z2 inceleyen site önerecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…