Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de LG g3 (16 gb) yahut samsung S5 arasında kaldım. G3 tasarım itibariyle çok sevdim. Ama pil ne kadar gidiyor? S5'teki ultra güç tasarrufu aklımı karıştırıyor.
G3'ün şarjı S5 ve Z2'ye göre daha az gidiyor tabii. Çok az da dayanmıyor ama. Şarj önemliyse Z2 en çok dayanan amiral gemilerinden şu anda. LG G3 almışken 32 GB almanızda fayda var.
Teknoseyir'in LG G3 incelemesini izledim. Isınma ve pil tüketiminin çok üstünde durdular. Technopat'ta bu kadar üstüne basa basa sölememişlerdi. Gerçekten de bu kadar çok mu ısınıyor ve performans düşüklüğü yaşanıyor XPERİA Z2'ye göre? Çözünürlüğünün bu kadar yüksek olması için daha erken falan dediler.
2K çözünürlük için erken olduğunu genel olarak herkes söylüyor. Telefonun sahibi olmadığı için bir şey diyemiyorum. Pil ekrandan dolayı az gidiyor tabii ki Z2'ye göre. Isınma konusunu bilemem. Kaç dereceye ulaşıyormuş mesela ?
Piyasadaki her telefona ısınıyor diyenleri duydum. Çoğu gerçek dışı. Geçen "Telefonum oyunda 41 dereceye çıkıyor en fazla, telefonum yanıyor." diye konu açan bir arkadaş olmuştu. Bayağı güldürmüştü beni.
XPERİA Z2 ve LG G3 incelemelerini karşılaştırarak izledim. LG G3 genel olarak ısınıyor dediler. XPERİA Z2 4K çekim yaparken ısınıyor dediler. Anlamadığım genel olarak derken kasıtları ne?