LG G3 veya Xperia Z2

Ben de LG g3 (16 gb) yahut samsung S5 arasında kaldım. G3 tasarım itibariyle çok sevdim. Ama pil ne kadar gidiyor? S5'teki ultra güç tasarrufu aklımı karıştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi daha fazla ısınıyor oyunlarda?

Teknoseyir'in LG G3 incelemesini izledim. Isınma ve pil tüketiminin çok üstünde durdular. Technopat'ta bu kadar üstüne basa basa sölememişlerdi. Gerçekten de bu kadar çok mu ısınıyor ve performans düşüklüğü yaşanıyor XPERİA Z2'ye göre? Çözünürlüğünün bu kadar yüksek olması için daha erken falan dediler.

2 saat aralıksız oyun oynamak istediğinizde gayet rahatsız oluyorsunuz falan diyorlar. Bunun olması gayet normal. Abarttıkları için tuhafıma gitti.

Technopat'ta LG G3'ü çok beğenmişken Teknoseyir'in incelemesi beni soğuttu açıkçası.

XPERİA Z2 ve LG G3 incelemelerini karşılaştırarak izledim. LG G3 genel olarak ısınıyor dediler. XPERİA Z2 4K çekim yaparken ısınıyor dediler. Anlamadığım genel olarak derken kasıtları ne?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı