LG G3 veya Xperia Z2

O tarz şeylerde ısınmaması lazım. Ancak dediğim gibi sahibi olmadığım için yorum yapmam doğru olmaz. İncelemede ısınma olsaydı öyle bahsederdi Recep Bey. G3 kullanan birinden de o tarz bir ısınma duymadım hiç. Oyun oynarken 46 dereceye ısınıyor diyorlarsa normalde 36 derece falansa yanıyor demişlerdir herhalde.

Teknoseyir ısınmayı göreceli bir kavram haline getirmiş resmen.

XPERİA Z2 incelemesini sabırsızlıkla bekliyorum. İzledikten sonra ikisi arasında karar vercem. :)

İnceleme ne durumda acaba bilginiz var mı?

46 derece yüksek bir değer değil belki ancak yinede insanı rahatsız eder.
Ben 46 derece için ısınıyor kelimesini kullanmaktan çekinmem, insanı gerçekten rahatsız eder bu sıcaklık.

Ayrıca G3 dediğimiz telefon, G2'ye nazaran şarj avantajını biraz yitirmeye başlıyor, o ekran yok mu o ekran :)
Şuan gözümde Z2 oldukça iyi bir konumda.

Teknoseyir M8 incelemelerinden sonra gözümden oldukça düştü. Ayrıca aslı olmayan benchmark sonuçlarına fazla takılıyorlar. Ayrıca G3 incelemesinde oyunların 2K çözünürlükte oynandığını sanmışlar:) Recep ve Ali abilerin incelemeleri hem daha detaylı hem de daha samimi geliyor açıkçası.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı