LG G3 vs Galaxy A3 2016?

A3 donanım olarak o fiyatı hak etmez.
Tasarımı göz alıyor. Hocam Zenfone 2 aldım Mortal Kombat İnjustice Real Driving 3d oyunlarında kasma yapıyordu. Ekranda ölü piksel titreme nedeniyle iade ettim. Anlamadm neden öyle performans verdi. Lg g3 ekran sorunu var diyolar. 1300-1500 arası bütçe var. Olmaz ise 5s alacağım.

1500 TL civarlarına G4, NOTE 4, M8 gibi telefonları da alma şansın var. Zenfone 2 normal de öyle bir telefon değil, sizin şansızlığına denk gelmiş. Teknoloji şans işi maalesef, hangi telefonu alsan da sana kimse bozuk çıkmama garantisini veremez.

1500 TL civarlarına G4, NOTE 4, M8 gibi telefonları da alma şansın var. Zenfone 2 normal de öyle bir telefon değil, sizin şansızlığına denk gelmiş. Teknoloji şans işi maalesef, hangi telefonu alsan da sana kimse bozuk çıkmama garantisini veremez.
Bimeks mağazasını tehdit edince iade raporu yazdılar. Kimse insanlıktan anlamıyor illa tehdit edeceksin. Dediğin modellere bakıyorum teşekkürler!

Hocam LG g3 de denilen problemler seri numaralarıyla alakalı bana kalırsa. Şimdi alacağınız zaten son serilerden olacağı için kasa çatlama vs sıkıntısı olacağına ihtimal vermiyorum(kullanıcı hatası ile kaynaklı yere düşürme vs harici). Ben de yaklaşık iki aydır kullanıyorum ilk aldığımda evet ısınması vardı, iki güncellemeyi kurdum ısınma düştü. Tabi ki bu bataryaya göre ekran fazla geliyor. 2k ekran biraz abartı olmuş. Bu zamana kadar Samsung s2 kullanıyordum. Halen de kardeşimde onda da bir sıkıntı yok şükür ama A serileri hakkında net bir bilgim yok açıkçası. Kullanıcıları daha iyi yorumlayacaklardır.

Hocam LG g3 de denilen problemler seri numaralarıyla alakalı bana kalırsa. Şimdi alacağınız zaten son serilerden olacağı için kasa çatlama vs sıkıntısı olacağına ihtimal vermiyorum(kullanıcı hatası ile kaynaklı yere düşürme vs harici). Ben de yaklaşık iki aydır kullanıyorum ilk aldığımda evet ısınması vardı, iki güncellemeyi kurdum ısınma düştü. Tabi ki bu bataryaya göre ekran fazla geliyor. 2k ekran biraz abartı olmuş. Bu zamana kadar Samsung s2 kullanıyordum. Halen de kardeşimde onda da bir sıkıntı yok şükür ama A serileri hakkında net bir bilgim yok açıkçası. Kullanıcıları daha iyi yorumlayacaklardır.
A serileri biraz pahalı teknik özelliklere göre. G3 hoş arkadaşımda kullanıyor parayı hakediyor. İade gelince düşüncem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı