LG G3 Vs Xperia C4 Vs Xiaomi mi 4

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu 3 cihaz arasında kaldım. Bu fiyata bunlardan daha iyisini biliyorsanız onu da önerebilirsiniz. Sizce hangisi daha iyidir?
Beni uzun süre idare edebilecek bir şey istiyorum. Teşekkürler.

G3 ile mi4'ü kullandım ikisi de birbirine çok yakın cihazlar ve birbirlerine göre bazı avantaj ve dejavantajları var. Aralarında şu daha iyi diyemem ama ikiside güzel cihaz. Parasının karşılığını fazlasıyla veriyorlar.

Malesef G4 bütçemi biraz aşıyor yani 200 tl çok fazla bir şey değil diyebilirsiniz ama G3 bile zorlayabilir beni.
En fazla verebileceğim para 1000 TL.
G3 mü Mi 4 mü?
Açıkcası G3 daha iyi geliyor çünkü garanti falan daha kolay. Ama mi 4'ün fiyatı daha ucuz.
Bir de yakın zamanda General Mobile 5 plus çıkacakmış onu mu alsam?

Ben olsam General Mobile'a hiç bulaşmam mi4 veya G3'den birini alırdım. İkisinden de memnun kalırsın.

G3'ün avantajları; daha bilindik bir marka olması, hafızasının 32GB olması ve arttırılabilmesi, bataryasının çıkarılabilmesi, yüksek ekran/gövde oranı ve daha yüksek çözünürlükte ekranının olması, çift tonlu kamera flaşı, kameranın IOS görüntü sabitleme teknolojisi ve daha büyük ekrana sahip olması.

Mi4'ün avantajları; çelik yekpare kasaya çok kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip olması elde daha sağlam bir his uyandırması, bataryasının çok uzun süre dayanması (bende 2 gün), Her Cuma günü güncellemeler ile yeni özellikler kazanan, hazır binlerce temanın yanında kendi temalarını da oluşturmana izin veren, çok hızlı ve kullanışlı bir ara yüze sahip MIUI 7.1 işletim sistemine sahip olması, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 13MP arka, 8 MP ön kamerası, G3'e göre daha küçük tasarımı sayesinde tek elle daha iyi kontrol sağlanması ve 3080mAh bataryasının Quick charge 2.0 hızlı şarj özelliğini desteklemesi (30 dakikada %60)

Eğer G3 alacaksan D855 3GB RAM/32GB ROM olan modelinin 500k-600k serisi olanlarına bakmanızda fayda var eski 400k'lı serilerde bazı ısınma, kasa çatlaması, ekran sararması vs. problemler olabiliyordu. Yeni serilerde onları giderdiler. Mesela şu sitedeki gibi almanızda fayda var:
Lg G3 D855 32 Gb(4.5g)602k ➕601k➕kirilmaz➕si̇li̇kon 174 - n11.com

Eğer Mi4 alacaksanız da 3GB RAM/16GB ROM olan modelinin LTE-4G desteklisini almalısınız:
Xiaomi Mi 4 4G Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Eğer bütçeniz yetiyorsa LG G3 alın ama zorlanıyorsa Mi4 alabilirsiniz, sizi fazlasıyla memnun edecektir. Günümüzdeki 1500TL civarındaki telefonlar kadar performanslı ve kaliteli cihazlardır ikiside.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı